Foorumin moderointi aivan älytöntä!!

Tästä samasta asiasta on useaan otteeseen kyselty ja edelleenkin ihmetyttää tämä DNA:n toiminta. Jos joku pettyneenä DNA:n palveluihin ja/tai laitteisiin pyytää foorumilla apua, DNA:lla on kiire laittaa keskustelu piiloon, "arkistoida" se.

Taas tänä iltana "arkistoitiin" seuraava ketju:
https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-hubi-ei-toimi-nz9p

Miksi, DNA?

Kommentit

• Hei A-P! Keskustelut arkistoidaan vikatilanteissa silloin kun ongelma vaikuttaa olevan vain yksittäisen käyttäjän ongelma, tässä ei ole kyse mistään vikojen piilottelusta.

Tarkoitus on pitää DNA tukifoorumilla oleva tieto helposti löydettävinä ja monet yksittäiset viat arkistoituna, varsinkin jos kyseessä on vika jonka korjauksessa emme voi sivuston kautta auttaa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei tällaista "arkistointia / piilottelua" harrasta kukaan muu operaattori kuin DNA. Kilpailijat päinvastoin merkitsevät ketjuja raitkaistuksi ja niissä kerrotaan vieläpä miten asia saatiin korjattua. Se on muillekin asiakkaille hyödyllistä ja oikeaa asiakaspalvelua.
    No DNA ei ymmärrä asiakaspalvelusta näköjään yhtään mitään eikä halua itselleen epäedullista tietoa näyttää kekustelupalstallaan , joka muutenkin on kilpailijoiden vastaaviin verrattuna täysin torso.
    Veikko
  • @DNA Iiro

Vai "yksittäisen käyttäjän ongelma"???? Mäitä toisiaan muistuttuvia ongelmia TV-hubin kanssa on aika tiheään palstalla. Ja sitäpaitsi hetkeä ennenkuin "arkistoitte" keskustelun, siihen tuli taas uusi kirjoitus nimimerkiltä NM. Hän kyselee "Onko muita vaihtoehtoja kuin perua sopimus? Kovasti olisin halunnut tätä kokeilla käytössä."

Kovin vähän DNA:n asikaspalvelua kiinnostaa asiakkaiden ongelmat palvelujen ja laitteoden kanssa. Tämäkin NM olisi kovasti ollut halukas TV-hubia käyttää ja sen selkeästi ilmaisi - ja kuinka reagoi DNA?? Hävittää koko keskustelun ja epätoivoisen asiakkaan avunhuudon.
    A-P
  • Eikö tämäkin ketju olis pitänyt jo aikoja sitten "arkistoida":
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/hubi-boksi/

A-P
  • Tässähän täytyy ruveta käyttämään ihan toista nimimerkkiä kun tällä nimellä riehuminen ei ole enää minun yksinoikeuteni.
    AP
  • @AP
    Ihan vapaasti voit minun puolesta nimimerkilläsi resuta.
    Minä kirjoitan omalla nimimerkilläni

terveisin A-P

A-P