Foorumin muokkaustoiminnot

• Jotta totuus ei unohtuisi

• Hei, siivoamme keskustelupalstaa ajoittain, jotta se olisi mahdollisimman selkeä.
    Mikäli mielessä on jokin aihe, josta haluat keskustella, eikä haullakaan löydy sopivaa keskustelua, voit aloittaa itse keskustelun. 😊

DNA Ida T palveluneuvoja
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • No siinähän se on just aloitettu.
    Katotaan josko aiheita tulee. Ja pääsen Windows:n ääreen kun tällä laitteella tätä foorumi kirjoittelua ei pääse enään muokkaamaan, (kopiointi, korostus, kursivointi jne...).
    Onko muokkaus jotenkin estetty?

Pertti O
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Kommenttikentän yläpuolelta löytyy painikkeet, joilla muokkailu onnistuu. Tässä havainnollistava kuva:

DNA Ida T palveluneuvoja
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Ei ne muokkaus painikkeet ole näkynyt enään moneen viikkoon? Kyselinkin yhdessä vaiheessa mihin ne on hävinnyt...

JJJ
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Kuva ja liitetiedoston lisäys on siirtynyt oikealle alas, muut painikkeet hävinneet...

JJJ
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Millä laitteella käytät tätä keskustelupalstaa, kun näkymä kommentoidessa ei ole kuten lähettämässäni kuvassa?

DNA Ida T palveluneuvoja
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Niimpä
    Windows:illa muokkaus onnistui vielä viimeviikolla, ehkä illalla tiedän vieläkö onnistuu.

Sitä tuossa yritin kysellä ja vinkata, onko porukat huomannu Digitan tiedotteen huomiselle.

Pertti O
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö
  • Windows 10 (Viimeisin versio). selaimena, Chrome, uusi Edge tai Firefox näyttää kaikki samoilta, eli puuttuu muokkausnapit nykyään.

Eikä niitä myöskään ole Android 9 puhelimen Chromessa...

Että ei niitä nyt vaan ole yksinkertaisesti missään!

JJJ
    30 Maa Ilmoita asiaton sisältö

Ylläoleva on lainaus toiselta trehadilta.

Onkos tämä jo painunut unholaan?
Että onkos teillä aspassa erilaiset palstan kommentointi värkit, tais joku sieltä vastata, että teillä toimii.
Ja saisko tämän muokkaushomman  korjattua entiselleen, tai miks ei yksintein paremmaksi.
Pertti O Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• DNA,n kehittelyt on vielä kehitysasteella,jossakin kehitysmaassa,kehitteillä.

BQ24
  • Kiitos palautteesta! Nämä toiveet on meillä huomiotu, mutta toistaiseksi näitä ei valitettavasti ole edistetty. Foorumin alusta on kolmannen osapuolen tuottama, joten aivan kaikkiin ominaisuuksiin emme DNA:n puolelta pysty ikävä kyllä vaikuttamaan. Otetaan nyt kuitenkin syksyn aikana asiaksi selvittää, miten helposti tämän sekä muiden viime aikoina esitettyjen käyttöä helpottavien toiveiden toteuttaminen onnistuisi.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Jo vain, alkaako tapahtumaan. Jäädäämpäs odottamaan syksyn kääntymistä talveksi.

ps. olis ollu kiva laittaa tähän perään joku hymiö, mutta miten, ehkä näin %\)
    Pertti O
  • Näissä DNA,n kehittelyissä menee vielä monta syksyä,talvea,kevättä ja kesää,
    ennen kun mahdollisesti jotakin ehkä alkaa tapahtumaan,jos milloinkaan.
    Varmaankin DNA perustaa kehitysyhtiön kehittelemään,kehittelyitä.
    Perustetaan kehityskomitea,kehitystyöryhmä ja kehitystoimikunta.
    Pyydetään vielä kehityskonsulteilta kehityslausuntoja.
    Eiköhän sitten jatketa vielä kehittelyitä.

BQ24
  • DNA on tosiaan tämän fooruminkin osalta jäljessä kilpailijoita. Kun foorumiin ei tarvitse kirjautua , niin käytäjiä ei myöskään ole mahdollista palvelussa tunnistaa. Siitä seuraa , että foorumia ei voi käyttää aspan osana kuten sinisellä kilpailijalla. Heillä on mahdollista lähettää yksityisviestejä aspalle eikä tarvitse turvautua erillisiin ja maksullisiin yhteystapoihin.

Ei edes viestien editointi (= kirjoitusvirheiden korjaus) täällä onnistu. Kivikautinen toiminto ja pitäisi sulkea kokonaan. :-(