Fox kanavan ohjelmatiedot väärin

Sekä EPG tiedoissa että teidän nettisivuilla näkyvässä ohjelmaoppaassa on FOX kanavan ohjelmatietoja väärin. Esim. ma 8.6.2020 FOX kanavan nettisivujen oma ohjelmaopas näyttää seuraavanlaisia ohjelmia:
21.00 9-1-1
22.00 112 Hätäkeskus

ja teidän DNA:n ohjelmaopas samalta ajalta:
21.00 Why Women Kill
22.00 Criminal Minds - FBI-tutkijat

Olen katsonut ohjelmatiedot myös Telkku.com, Telsu.fi ja Iltapulu.fi. Näissä kaikissa on samat ohjelmatiedot kuin FOX kanavan omissa ohjelmatiedoissa.

Kommentit

• Tämä on jatkuva ongelma, eikä pelkästään Fox-kanavalla. Esim. maksukanavista BBC Earth HD -kanavalla ohjelmatiedot täynnä reikiä ja muillakin kanavilla jatkuvasti virheellisiä ohjelmatietoja: Ohjelmien alkamis/päättymisajat virheellisiä. Ohjelman nimi saattaa olla oikein mutta kaikki muu sitten jostakin aivan toisesta ohjelmasta.

EPG on digiboxin ja TV-palveluiden ydin. Ilman kunnossa olevia ohjelmatietoja palveluita ja laitteita ei voi lainkaan edes käyttää. Tätä ei näytä DNA koskaan käsittävän koskapa asiaa ei saada korjattua ja vikaa vähätellään jatkuvasti!
    A-P
  • Hei!

Näistä kannattaa olla heti suoraan yhteydessä asiakaspalvelumme maksuttomaan vikapäivystysnumeroon 0800 300 500 niin virheelliset tiedot saadaan korjaukseen samantien. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ihan vaan neuvoksi @DNA Ilkka,
    vaihtakaa jo viimein se palveluntarjoaja jolta EPG-datan ostatte!! Ei ole mitään järkeä jatkuvasti korjata ohjelmatietoja - se on loppumatonta ja turhaa työtä. Usein se vika on juurikin jälkeenpäin huomattu esim. kun tallennus on epäonnistunut puutteellisten, viallisten ohjelmatietojen takia.

Vastuu EPG-tietojen oikeellisuudesta on DNA:n ei asiakkaan - automatisoikaa ohjelmatietojen tarkistus. Hommatkaa data kahdelta palveluntarjoajalta ja tehkää vertailu etukäteen ennenkuin tietoja julkaistaan ja vaatikaa palveluntarjoaja korjaamaan vikansa!

A-P
  • Taas on Fox kanavalla ohjelmat väärin.

Jos teidän nettisivulla klikkaan ohjelmaoppaasta ylhäältä esim. ma 15.6, niin ohjelmaoppaassa näkyykin su 14.6 ohjelmat.

Kun klikaan ylhäältä näkyviin ti 16.6, niin saan ma 15.6 ohjelmat näkyviin mitkä on myös väärin. esim. teidän ohjelmaoppaan mukaan alkaisi klo 21.00 Why Women Kill, mutta FOX kanavan omilla sivuilla klo 21.00 alkaa 9-1-1.

Kun teillä on kokoajan ohjelmatiedot väärin, niin HD tallennin ei osaa tallentaa oikeita ohjelmia, yrittäkää nyt saada nämä ohjelmatiedot korjattua kunnolla.
    Make
  • Fox kanavan EPG tiedot ovat taas väärin ainakin Lahden seudulla Ma 22.6.2020. EPG tietojen mukaan alkaisi esim. klo: 21.00 Why Women Kill ja klo: 22.00 Criminal Minds - FBI-tutkijat, mutta todellisuudessa alkavat klo: 21.00 9-1-1 ja klo: 22.00 112 Hätäkeskus. Saatteko korjattua ikinä Fox kanavan tietoja?
    Make
  • Ehkä kannattaisi valittaa suoraan Fox:lle. DNA lähettä ne sellaisena, kun ne kanavayhtiöltä lulee.
    PW
  • @PW
    Ei pidä paikkaansa. Vika on ainoastaan DNA-tv -palvelussa. DNA ostaa EPG-datan joltakin palveluntarjoajalta, jota kukaan muu ei käytä. Tämä palveluntarjoaja kokoaa datan "jostakin jollakin tavalla". DNA:n "virallisessa", siis vaikka kaapeii-TV:ssä ohjelmatiedot ovat kunnossa. Tämähän se onkin kiusallinen tilanne kun DNA julkaisee kahdet toisistaan poikkeavat ohjelmatiedot palveluissaan.

A-P
  • Olen samaa mieltä kuin A-P, että on kiusallinen tilanne kun DNA julkaisee kahdet toisistaan poikkeavat ohjelmatiedot. EPG tiedot omissa laitteissa (TV, digiboxi ym.) saattaa olla eri ohjelmatiedot, kuin DNA:n nettisivulla näkyvässä Ohjelmaoppaassa.

Foxille on turha valittaa DNA:n omista tai alihankijan virheistä ja mokista.
    Make
  • Ilmankos Eurosportin ohjelmatiedot DNA:n netin ohjelmaoppaassa poikkeavat boxi guidesta ja Eurosoprtin sivun ohjelmatiedosta. Ensin mainittu väärää infoa.