France2 kanava muuttui mustaksi, muut kanavat toimivat

Onko France2 HD kanavan toimituksessa jotain ongelmaa? Muut kanavat toimivat, mutta tuo on pelkkä musta ruutu...

Kommentit

• Hei Minna!

France 2 HD -kanavalla on kaapeliverkossa yleistä vikaa, ongelma on parhaillaan selvityksessä ja vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Aika pitkä häiriö, toista vuorokautta jo mennyt, ellei enemmänkin?
    Marsa Laine
  • Aika pitkä häiriö, jo kolmas päivä alkoi
    Marsa Laine
  • Nyt on jo 23.1. ip ja hämmästys: FRANCE2 on jo kakistanut ohjelmataulun
    esille. Sitä sopii tuijotella paremman puutteessa. Missä vaiheessa Dna jakaa
    Rahat Takaisin Ranskasta?

Marsa Laine
  • "Korjattu: France 2 HD -kanava on poikki satelliittiiyhteydessä olevan häiriön takia.
    Häiriön alkuaika: 23.01.2020 11:00

France 2 HD -kanava on poikki satelliittiiyhteydessä olevan häiriön takia.
    Häiriötilanteesta johtuen on oltu yhteydessä lähettävään päähän vian pikaiseksi korjaamiseksi.
    Pahoittelemme häiriötä.

Päättymisaika: 23.01.2020 15:15"

Korjaus DNA:n mielestä ei edellytä kanavan toimivuutta, jos ei vielä toimi.