FTP-yhteys hostingpalveluun ei toimi

Olen usean viikon ajan tapellut hostingpalvelun helpdeskin kanssa kun FTP-yhteys ei heidän palvelimeensa toimi enkä saa siirettyä tiedostoja heidän palvelimelle tai palvelimelta kotikoneelle.

Jos käytän FileZillassa encryption-asetuksena "Use explicit FTP over TLS" tai "require explicit TLS over FTP" niin tulee vaan "connection timed out" ja jos käytän asetuksena "Only use plain FTP (insecure)" niin se yhdistää palvelimeen mutta en voi ladata tiedostoja koska tulee virheilmoitukset "500 Data port opening failed" ja "Error: Failed to retrieve directory listing" tai "Error: File transfer failed".

Hosting-palvelun helpdeskin mukaan heillä toimii kaikki oikein joten kokeilin jopa sammuttaa palomuurit reitittimestä ja Windowsista mutta sillä ei ollut vaikutusta.

Minulla on DNA:n 4G-prepaid liittymä.
juhka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ratkesiko tämä? Minulla ei ole tässä koneessa filezillaa, mutta yksi syy toimimattomuuteen voisi olla se että filezilla on active modessa, eli palvelimen pitäisi pystyä ottamaan yhteys asiakkaaseen ja se menee hankalaksi.

Löytyykö filezillasta tuossa tilanteessa "passive mode" -optiota? Jos löytyy niin kokeile.
    Kari
  • Ei ratkennut mutta Saunalahden netillä toimi. Kokeilin filezillassa active ja passive tiloja vaihtaa, mutta sillä ei ollut juurikaan vaikutusta. Enemmän vaikutusta oli kun valitsi "Only use plain FTP (insecure)" jolloin tiedostoja pääsi selaamaan mutta kun yritti siirtää tiedostoja koneen ja palvelimen välillä niin tuli siirtovirheitä.
    juhka