Galaxy A50 whatsapp ei toimi

Minulla on Samsung galaxy A50 puhelin, ostettu dna:lta muistaakseni 11/2019. Koko sinä aikana whatsapp viestit eivät ole tulleet perille. Sovellus asennettu uudelleen parikin kertaa, netissä ohjefoorumit käyty läpi, mutta mitkään asetusmuutokset yms ohjeet eivät auta. Virranhallinnat ja sen sellaiset tarkistettu. Päivitykset asennettu. Viesti tulee perille kun sovelluksen avaa. Onko ongelma vain minun puhelimessani vai ihan yleinen tässä mallissa? Ja saako tätä mitenkään korjattua?

Kommentit

• Hei! Eli puhelin ei ilmoita uusista Whatsapp -viesteista kun vasta kun sovelluksen avaa? Vai tulevatko viestit perille vasta kun sovelluksen avaa, eli viestien aikaleimoista ei edes näy, että ne olisivat tulleet aiemmin?

Onhan Whatsappin sovelluksen sisäisistä asetuksista ja sieltä ilmoitusasetuksista valittuna, että sovellus näyttää ilmoitukset? Entä puhelimen omista asetuksista myös valittuna halutunlaiset ilmoitusasetukset?

Jos nämä kaikki ovat kunnossa, eikä Whatsapp -sovelluksen oma tuki osaa auttaa, niin veisin puhelimen huoltoon. Onnistuu DNA Kaupan kautta, tai suoraan huoltoliikeeseen. Löydät huoltoliikkeen tiedot nettisivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-huolto
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Jep, mielestäni olen kaikki vaihtoehdot kokeillut ja muutama muukin on asetuksia tarkastellut. Eli huoltoon sitten varmaankin toimitettava...
    Tero
  • huom. olethan poidtanut ehatsapin vanhasta puhelimesta siiis sen linkityksen
    tuomas raatikainen
  • Vanha puhelin oli työpaikan luuri ja sen kyllä tyhjensin ja palautin tehdasasetukset. Mutta miten linkitys poistetaan?
    Tero