Galaxy Tab A

Harmittava asiani koskee uutta 2019 Tab A mallia.kun pelaan "kill shoot bravo" peliä niin kun kosketan näyttöä niin joko heti tai pelin alkaessa niin kone heittää minut alku näytölle ja en ole takaisin,koti tai viimeksi painikkeiden lähelläkään niin mistä tämä voi johtua.sain tämän tabletin alle kuukausi sitten ja vanha Tab A oli vuoden 2016 malli ja vanha ei tee tätä ulos heittoa niin missä voisi olla vika.olen mielestäni tutkinut asetukset ja muut mutta mikään ei poista tätä ongelmaa ja toinen asia koskee miten saan takaisin,koti ja viimeksi kohdan pois ala reunasta pelin aikana häiritsemästä.
Muuten tabletti on mainio.
Kiitos DNA
Jan Lindholm Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jan! Tuo kuulostaa enemmänkin siltä että sovellus kaatuisi tai muuta vastaavaa, oletko huomannut ongelmia minkään muun pelin tai sovelluksen kanssa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Terve Iiro,pelaan 2 peliä aktiivisesti ja tätä tapahtuu vain kyseisen pelin kohdalla ja outoa että tätä ei tapahtunut ennen kuin vasta nyt v.19 mallilla.toinen peli on aivan vakaa niin kuin vanhalla tabletillakin.mietin voisitko laittaa vaikka sähköpostiini molempien tablettien teho,työmuisti yms. Niin saisin käsityksen laitteiden eroista,niin harmillista kun uudessa on terävä ja leveä näyttö ja grafiikka tuntuu olevan viellä makeampi. kaatumista epäilen koska nyttehän minulla on uudempi ja parempi tabu,voisitko Iiro tutkia asiaa viellä syvemmin jos löytyisi join syy vaikka olen kahlannut asetuksia jos siellä on jotain mitä en ole huomannut/tajunnut.ja vielä se koti,takaisin,viimeksi asetus pelaamisen aikana koska sen olen huomannut että muutaman kerran olen sohaissut ja lentänyt pelistä ja muistutan viellä että ulos lento tapahtuu vaikka olen kaukana alareunasta.
    Terveisin: Jan
    ps:kaikki muut ohjelmat eivät ole aiheuttanut mitään vastaavaa ja minulla on todellakin tämä ollut käytössä alle 3 viikkoa että en tiedä mitä tuleva tuo,lisää ongelmia?
    Jan Lindholm
  • Niin itse asiassa tovi sitten minulla oli asetukset sivu auki niin ulos heitto tapahtui kahdesti 🤨
    Jan Lindholm