Gigan käyttö kännykässä

Missä kohdassa laskua näkyy, paljonko gigaa on käytetty kuukaudessa?
Tarja Mäkelä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Laskulla ei tarkemmin eritellä datan käyttöä. Mikäli tarve, voi datan käytön määrää seurata puhelimen omista asetuksista, siellä on yleensä laskuri. 😊
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Androidissa DNA 1 Mbps -liittymällä n. 20-25 Gt kk.

Laskulla ei tosiaan näy, olisi mielestäni hauska lisä laskulle.

Tällaiselta näyttää. Huom. Datarajat itse asetettuja, on rajoittamaton oikeasti.

En koskaan ylitä 25 Gt, siksi se on tässä "rajana".

Asiakas 1M