Gigantin hinta alempi

Gigantissa sama puhelin maksaa 100€ vähemmän. Pystyttekö te tarjoamaan laitteen samaan hintaan tai pystyisiko Gigantti myymään tuotteen teidän tarjoamalla osamaksulla?

Kommentit

• Hei!

Gigantti vastaa omien tuotteidensa hinnoittelusta ja se voi puolestaan erota DNA:n hinnoittelusta. Tarkastamme omien tuotteidemme hintoja säännöllisesti ja teemme niihin muutoksia mikäli tarpeellista.