gmail postit ei lähde

Terves
Missä vika että gmail posti ei lähde.
Käytössä elisanet sähköposti ja dna mobiiliverkko. Muihin sähköposteihin meilit lähtee hyvin.
Olen tarkistanut asetukset moneen kertaa ja ovat niikuin ne pitäisi olla.
Ongelma taisi alkaa siitä kun tämä EU direktiivi yksityisyydestä tuli voimaa.
Welholta tulee ilmoitus, että "This
    message does not have authentication information or fails to pass 421-4.7.0
    authentication checks. To best protect our users from spam, the 421-4.7.0
    message has been blocked."
Mitä moisessa tilanteessa pitäisi tehdä

Terho Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos sinulla on DNA puhe- tai mobiilidataliittymä, tulee lähtevän postin palvelimena käyttää smtp.dna044.com ja porttia 25 sähköpostipalveluntarjoajasta riippumatta. Lähtevä sähköpostiliikenne liittymästä porttiin 25 on estetty muihin kuin DNA:n omaan sähköpostipalvelimeen.

Jos asetukset ovat kunnossa, olisitko yhteydessä sähköpostisi palveluntarjoajaan.

Tuolla saamallasi vikailmoituksella löytyy googlettamalla keskustelu samasta virheilmoituksesta, kannattaa kurkata myös se; https://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/IcsTToxSk9k

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ok,
    tarkennuksena edelliseen meiliin niin minulla on käytössä dna mobililaajakaista ja sen lähtevän postin palvelin on ilmeisesti smtp.welho.com ja tuo portti 25.
    Tuo SPF ei kyllä kerro minulle mitään.
    No jos se on sitten elisan päässä niin kai sinne pitää yrittää olla yhteydessä
    Terho
  • Jos sähköposti on Elisan ja nettilittymä DNA:n , niin ei ole pakko käyttää DNA:n lähtevän postin palvelinta. Elisan autentikoiva lähtevä palvelin toimii verkossa kuin verkossa.

Palvelin smtpa.kolumbus.fi
    Portti 465
    SSL-salaus
    Käyttäjätunnus ja salasana samat kuin tulevassa postissa.
    Veikko
  • Okey, kokeilaan ja sehän toimi.

silloin kun vaihdoin elisan laajakaistasta dna mobiililaajakaistaa niin ei toiminut tai en saanut toimimaan
    No katsotaan vastaako joku gmail postin käyttäjä
    Terho
  • Meillä on dna:n netti ja gmail sähköposti. Emme saa monitoimilaitteelta sähköpostiin skannusta toimimaan.
    Mikä on smtp palvelin ja porttinumero?

Hannu Vuorma