Google Chromecast Video ja särisevä audio DNA Welho kaapelissa

Onko teillä teknistä selitystä ilmiölle jossa Netflix/HBO -streamin audio särisee (kuulostaa brutaalilta downsamplaukselta) chromecastin kautta televisioon streamattuna MUTTA jos muodostan yhteyden Netflixiin/HBO:n VPN:n kautta kaikki toimii moitteettomasti? Rajoitatteko te streameja jollain tavalla vai mistä ihmeestä voi olla kyse? Sama ilmiö toistuu iOS ja android-laitteilla, kaikki mahdolliset laitteet on bootattu, softat päivitetty yms. Liittymänä DNA Welhokaista 100, muita ongelmia yhteydessä ei ole.
Juho Kosunen Ilmoita asiaton sisältö