Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

google ei toimi

Minulla puhelin Microsoft 950xl, käyttöjärjestelmä Windows 10, selain Edge. Kun yritän googlettaa, tulee  "palvelinyhteys epäonnistui". Onko ongelma Microsoftilla, Googlella vai Dnalla. Vanhemmalla googlella, jossa ei ole puhemahdollisuutta, homma toimii.
esa martti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.