Googlen toiminta Huaweissa?

Olen aikeissa ostaa teiltä Honor puhelimen, mutta en ole saanut selville mikä Googlen rooli on nykyään kaupoissa myynnissä olevissa puhelimissa.

Ovatko kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat puhelimet ns. Googlen pannan alaisuudessa vai koskeeko se vain joitain tiettyjä merkkejä kaupoissa olevista puhelimista ja jos koskee, niin mitä merkkejä?
Mörkö Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Android on osittain googlen kehittämä ja toki googlen asiat tahtoo löytyä liki kaikista androideista, poikkeuksena taitaa olla osa eu:n ulkopuoliset valmistajat kohta huawei ja monet muut kiinalaiset puhelinvalmistajat. Toki näihinkin joissa ei ole googlea, sen yleensä pystyy itse asentamaan jälkikäteen, toki miksi googlen vakoilu ohjelmia edes haluaisi puhelimeen valmiina.

Nykyään ei taida olla juuri muuta puhelimia myynnissä kuin applea ja peruspuhelimia joissa on joku muu käyttöjärjestelmä kuin android.
    Sami