googleplay

googleplay ei päivitä ja anna lataa sovelluksia?
olen käynnistänyt luurin neljä kertaa uudelleen ja sama paska toistuu
nina-lotta Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Voisit kokeilla Googlen antamia ohjeita:

https://support.google.com/googleplay/answer/7512202?hl=fi
    Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
    Valitse Sovellukset ja ilmoitukset.
    Valitse Lataustenhallinta. Jos sitä ei näy, valitse Näytä kaikki sovellukset tai Sovellustiedot.
    Valitse Tyhjennä välimuisti.
    Valitse Tyhjennä tallennustila ja sitten Poista kaikki data ja sitten OK.
    Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
    Odota viisi minuuttia ja yritä latausta uudelleen.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hmmm...

Nuo ohjeet ovat vähän vanhemmille Androideille , ymmärtääkseni. Tarkista myös Google Play-sovelluksen asetuksista , että lataus on sallittu kaikissa verkoissa.

Toki , jos puhelimen muistitila alkaa olla täynnä , niin silloinkaan lataus ei onnistu.