gsm laitteet

arktinen hätä puhelin. perinteinen kenttäpuhelin malli gsm verkoon 2viikon akuilla siis 10.000ma akut .kotelo perinteinen kaivos kenttäpuhelin kuin racallin kenttäpuhelin turhat kamerat netit pois kunnollinen antenniliitin pakkas kesto -40c .näyttö näppäimistö kuin militari radiossa. lataus 6-24v vaihto kasetit irtoakuilla se vakio um1 tyyppi.koko vanhan puten kenttäpuhelin tahi erikson . malli 1953 vuoden. kunnon vesitiivis pakkas kesto. tarkoitettu lappiin ja työmaille maaseurulle kastasrofi hätä tilaan taikka sähköttömille mehtäkämpille.väestösuojiin  vaelluksille. korvaan sateliitti puhelimen,vain teksiti viesti ja gsm kortit 2kpl ei sisäistä muistia vain gsm kortin muisti ja perus teksiviestit. ei viihdettä internettiä. luja rakenne standardi rakenne. ei muutoksia vaan virallinen viranomais hyväksytty hätä katasrofi puhelin jossa oltava akkujen ikä kuukausi valmiutta kaksois akut. että vekotin toimisi vähinmtään 4 viikkoa latuaksien välillä akkua kohti.sekä lisä akukkotelot.ei mitään leluja vaan  oikea kenttäpuhelin .joka on olkalaukku kuin nmt puhelin tilaa vara akuille kuukaudeksi.laite jota ei muuteta joka vuosi.joka kuuluu joka kiinteistöön maalle hätä puhelimeksi . ei kaupallinen vaan turva puhelin . koska virallinen puhelin verkko on maasuedulla purettu. korvaamaan sen..noita kännyköitä ei voi hätä verkkona pitää. ovat viihde laitteita .lähinnä roskaa eivä toimi kuin jonkun vuoren soitto äänet katoo akut heikkenee ja roska posteja tulee et näe etkä kuule puhelua. kertakäyttöstä roskaa..
pettynyt väestösuoja vapaaehtoinen Ilmoita asiaton sisältö