Häirintäkoodi

Yritin luoda häirintä koodia ja aloitin sen kirjaimella. Joka kerta ilmoitettiin että koodi on väärä. Mitä pitäisi oikeasti tehdä?
Mirja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Mirja! Voitko testata mobiilivarmenteen toiminnan ja vaatiiko tuo jo häirinnänestokoodia toimiakseen? Voi olla että palvelu on jo hyväksynyt aikaisemman häirinnänestokoodin
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Yritin sitä testausta jonka yhteydessä kysyttiin häirintä koodia. Ei hyväksynyt mitään koodia. Pitääkö laittaa uusi koodi vai onko se varmennekoodi jonka annoin mobiilivarmenteeseen? Ei muuten sekään toiminut.
  Mirja
 • Jos et nyt siis tiedä onko mobiilivarmenteella häirinnänestokoodia tai mikä se on eikä kirjautuminen mobiilivarmenteen hallintaan (https://mobiilivarmenne.dna.fi/mc/login) onnistu niin kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voimme poistaa mobiilivarmenteen kokonaan liittymältä ja voit sen jälkeen rekisteröidä palvelun uudelleen käyttöön.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Yritin luoda häirininnänestokoodia ja aloitin sen ohjeen mukaan kirjaimella. Joka kerta ilmoitettiin että koodi on väärä. Mitä pitäisi oikeasti tehdä?
  Marja-Leena
 • Tuleeko virheilmoitus siis heti kun kirjoitat ensimmäisen kirjaimen? Entä kun syötät haluamasi koodin loppuun saakka, eli niin että kirjoitettuna on vähintään 4 merkkiä?
  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.