Häirintäkoodi

Yritin luoda häirintä koodia ja aloitin sen kirjaimella. Joka kerta ilmoitettiin että koodi on väärä. Mitä pitäisi oikeasti tehdä?

Kommentit

• Hei Mirja! Voitko testata mobiilivarmenteen toiminnan ja vaatiiko tuo jo häirinnänestokoodia toimiakseen? Voi olla että palvelu on jo hyväksynyt aikaisemman häirinnänestokoodin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Yritin sitä testausta jonka yhteydessä kysyttiin häirintä koodia. Ei hyväksynyt mitään koodia. Pitääkö laittaa uusi koodi vai onko se varmennekoodi jonka annoin mobiilivarmenteeseen? Ei muuten sekään toiminut.
    Mirja
  • Jos et nyt siis tiedä onko mobiilivarmenteella häirinnänestokoodia tai mikä se on eikä kirjautuminen mobiilivarmenteen hallintaan (https://mobiilivarmenne.dna.fi/mc/login) onnistu niin kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voimme poistaa mobiilivarmenteen kokonaan liittymältä ja voit sen jälkeen rekisteröidä palvelun uudelleen käyttöön.