Siirry uusimpaan kommenttiin

Häiriöitä Eurosportin (1 ja 2) lähetyksissä

Minulta menevät Australian avointen kisojen katsomiset mänkään, jos lähetysten kuvaa ei saada pian korjattua! Kuva on ollut jo usemman päivän katsomiskelvoton eli se muuttuu muutaman sekunnin välein väriseväksi. Asiasta on oltu yhteydessä kortin meille myyneeseen Heinolan DNA-liikeeseen. Mieheni Jouni on myös lähettänyt verkossa korjauspyynnön. Kunpa asia saataisiin korjattua!

Kommentit

 • Hei Marita!

  Huomioithan, että tukisivusto on julkinen keskustelupalsta joten mitään tarkempia henkilökohtaisia tietoja ei kannata täällä kertoa.

  Sillä suunnalla ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa mitään yleistä vikaa. Onko vika ollut siis alusta asti vai ilmennyt vasta nyt? Oletko huomannut onko samaa häiriötä myös muilla kanavilla?
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Ole yhteydessä asiakaspalveluun.
  PW
 • Hei,
  Kortti ostettiin pari viikkoa sitten ja tuolloin Eurosport näkyi moitteettomasti. Häiriöt kuvassa alkoivat tällä viikolla. Samankaltaisista kuvahäiriöistä olivat Heinolan DNA:ssa käyneet eilen huomauttamassa myös kaksi muuta asiakasta. Liikkeessä todettiin, että itse kortti ja muu tekninen puoli pitäisi olla kunnossa.
  Marita Reinikka
 • Toistuuko sama ongelma muilla kanavilla? Auttaako, jos irrotat antennipiuhan molemmista päistä ja kytket tämän uudelleen? Jos mahdollista, kannatta vielä ensiapuna testata toista antennijohtoa. Suurin osa kuvan häiriöistä ja pikselöinnistä korjautuu antennijohdon uudelleenkytkemällä tai vaihtamalla.

  Jos tämä ei auta, olethan yhteydessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500, niin selvitetään perin pohjin, mistä ongelma oikein johtuu ja tilataan tarvittaessa huolto. 


  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kaikki tekniset viat täällä päässä on tarkistettu eli antennin johdon vaihdosta ei ollut iloa eikä virran katkaisemisesta ja laitteen uudelleenkäynnistämisestä. Kortin ja kortinlukijan kunto käytiin tarkistamassa DNA-liikkeessä.
  Kuvahäiriö koskee kaikkia DNA-kortin kanavia. Muut normikanavat näkyvät entiseen malliin eli hyvin. Onnistuuko huollon tilaaminen teiltä suoraan? Oletan, että Heinolan DNA:sta on yritetty myös tilata huoltoa.


  Marita Reinikka
 • Pirautathan vielä vikapalveluumme, niin saamme tehtyä perusteellisen vianselvityksen ja selvitettyä, mistä häiriöt TV-yhteydessä oikein johtuvat. Huoltoa ei kannata, eikä voi tilata ennen kuin olemme selvittäneet vian juurisyyn.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Antenni- vai kaapeliverkko?
  Uusi kortti näyttää 1-2 vko:n ajan miltein kaikki salatut kanavat. Sen jälkeen jäljelle jää vain tilatut maksukanavat.
  Kortti on toki linkitettävä kortinlukijaan.
  Kannattaa soittaa vikapalveluun numeroon 0800 300 500  ja varmistaa, että edellytykset ovat kunnossa.
  PW
 • Ilmoitettu häiriö viittaisi siihen, että kanavia ei ole tilattu. Uudella kortilla näkyy ensin hyvin, sitten häiriöisenä ja joskus sen jälkeen tulee ilmoitus salatusta kanavasta.
  PW
 • Katsotko Eurosport 1 kanavaa VHF kanavalta 41 vai UHF lähetystä kanavalta 45.
  Sami S
 • "Katsotko Eurosport 1 kanavaa VHF kanavalta 41 vai UHF lähetystä kanavalta 45."

  Ei ole kummassakaan ollut ongelmia, katson samoista mastoista kun kysyjä, eli tulevat siis Lahdesta keskustasta (VHF) ja Tiirismaalta (UHF).

  Kyse varmaan DNA:n kaapelista tai sitten kysyjän omista laitteista (Conax+ TV:n yhteensopivuus tulee ekana mieleen). Myös arvaus "-viikonjälkeisestä ajasta sopisi kuvaan, purkuongelmana.
  JJJN
 • Piti lukea 2-viikon jälkeisestä ajasta (ilmaisuus loppuu). Tai jos kyse on tuosta VHF-kanavasta, niin se voi tehdä mitä vaan noin kaukana Lahden radiomastosta.
  JJJN

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.