Siirry uusimpaan kommenttiin

Häiriökarttaa ei käytetä, hinnankorotuksia ja palvelu vain heikentyy

Nytkin Oulun alueella ollut kaapeliTV pimeänä aamusta alkaen. Siitä johtuen ei nettiyhteyttä. Ei edelleenkään näy mitään nettisivujen häiriökartassa. Rakastatteko te sitä että jokainen asiakas tekee vikailmotuksen erikseen? Jos teillä on häiriökartta niin käyttääkää sitä!

Pudotitte 50 megan yhteyden pois valikoimista. Nyt hinta nousi ja saadaan muka 200 megainen. Miten ihmeessä kun ette saaneet sitä 50 edes toimimaan. Linjasynkka pätkii. Yhteys puhelimeni kauttakin on nopeampi. Mitäpä luulette että asiakkuudelle tapahtuu?
Lähtevä asiakas

Kommentit

  • Häiriökarttaa pyritään päivittämään ajantasalle mahdollisimman pian laajemman vian ilmentyessä. Tällä hetkellä Oulun alueella on havaittu muutamassa osoitteessa kaapelivikaa johtuen sähköviasta. Ongelmasta tulee olla yhteydessä omaan taloyhtiöön.

    Suosittelen olemaan yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme p. 0800 300 500, niin saadaan katsottua koskeeko tämä vika osoitettasi vai onko kyseessä jokin muu ongelma. Samalla voidaan tutkia tuota yhteysnopeutta.
    DNA Laura palveluasiantuntija
  • Jos taloyhtiö kyseessä niin kannattaa isännöitsijälle sanoa netin kilpailutuksesta. Sekä perusnopeuden nostosta esim. 50M tai nopeammaksi. Maksaa vain vähän per huoneisto ja todennäköisesti tulee kuitu kiinteistöön ja yhteyden laatu paranee.
    Eikä kannata unohtaa kilpailutuksesta pieniä toimijoita
    Sami

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.