Hairpin NAT

Kaapelimodeemin uusiminen kiinnostaisi, mutta: minulla on nyt käytössä Ciscon EPC 3825 kaapelimodeemi joka osaa tehdä ns. hairpin-NATtia, eli kun siinä on määritelty DMZ-kohde niin myös kodin verkon puolelta voi kytkeytyä tuohon DMZ-kohteeseen sen julkisella osoitteella.

Tämä toiminta on vuosien varrella ollut vaihtelevasti eri laitteissa, ja kun sitä ei ole niin olen joutunut ajamaan split-DNS-palvelua eli kotiverkon puolella on ollut erillinen DNS-palvelin joka palauttaa DMZ-kohteelle sisäisen osoitteen. Se on vaivalloista enkä jaksaisi sitä tehdä.

Tämä piirre on yleensä huonosti dokumentoitu käyttöohjeessa.

Miten on DNA Valokuitu Plus -modeemin F-3890v3 laita, toimiiko siinä hairpin-NAT?