Haluatko mukaan uuden DNA TV Hubin testirymään?

Kuten varmasti suurin osa on jo huomannut olemme maanantaina 15.11. julkistaneet uuden sukupolven DNA Tv Hubin. Vastaanotto laitteelle on jo nyt heti alkuun ollut kiinnostunutta ja positiiivista, mutta varmasti käytön kautta nousee esiin myös kehitettäviä ominaisuuksia.

Tämä foormumi on ollut meille todella arvokas ja opettava paikka jo matkallamme ensimmäisen Hubi-laitteen kanssa ja tätä haluamme myös jatkaa uuden laitteen kanssa. Haluamme myös aidosti parantaa toimintaamme tuotteen kehittäjänä asiakaslähtöisesti.

Haemmekin nyt pientä ulkoista testikäyttäjien ryhmää teistä foorumin käyttäjistä, joille voisimme toimittaa uuden sukupolven Hubi-laitteen, kerätä aktiivisesti palautetta ja toisaalta tarpeen mukaan teetättää spesifimpiä testauksia asiakasnäkökulmalla. Testiryhmä on tarkoituis kasata nyt alkuun määräaikaiseksi 6kk jaksoksi ja jatko mietitään sitten matkan varrella.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta osallistua testiryhmän toimintaan ilmoittaudu vastaamalla tähän ketjuun. Huomaathan, että lähestymme kiinnostuneita sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, mikä on ilmoitettu foorumille käyttäjän toimesta. Kartoitamme halukkaiden joukosta kattavan ryhmän, joka sitten pääsee osallistumaan testaamiseen. Kaikki tarkemmat speksit ja soveltuvuus ryhmään käydään siis läpi henkilöiden kanssa keskustellen.

Haku testiryhmään alkaa nyt heti ja päättyy marraskun loppuun.

DNA Jukka ryhmäpäällikkö Ilmoita asiaton sisältö