Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Halvin liittymä?

Hei, mikä on teidän halvin liittymä. Olen lähdössä ulkomaille puoleksi vuodeksi (Aasiaan). Niin mikä on halvin liittymä jonka teiltä saa.

Kommentit

 • Hei Niko!

  Kuukausimaksultaan edullisin liittymä on DNA Mini data 4,90 euron kuukausimaksulla. DNA:n kaikki liittymät löytyvät täältä: https://kauppa4.dna.fi/puhe
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Miksi aina pakko syötetään netti mukaan?
  Kaikilla ei todellakaan ole mitään tarvetta netille vaan ja ainostaan puheelle.
  Sellaista liittymää ei löydy.

  Toinen mikä ottaa kupoliin on se että dna on pakko vaihdattanut hyviä ns. vanhempia liittymä tyyppejä mukamas parempiin liittymiin
 • Hei,

  Asun osan vuodesta ulkomailla ja haluaisin kuukausimaksuttoma liittymän jonka voin vaihtaa tarvittaessa normaaliin kun tulen Suomeen. Olisiko mahdollista esimerkiksi vaihtaa prepaid-liittymään ja säilyttää entinen numero? Olen nykyään Telian asiakas, sitä ennen Telefinlandin. Teliaksi muutumisen jälkeen ennen loistava asiakaspalvelu meni huonommaksi.

 • Hei Heikki!

  Ikävä kyllä prepaid-liittymään ei ole mahdollista vaihtaa laskutusliittymästä. DNA Mini Data on edullisin liittymämme johon kannattaa vaihtaa mikäli on tarve säilyttää numero.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Meillä oli liittymät Telialla, Tele Finlandin ajoilta. Surkeassa jamassa Telia, kaksi oli Mini Datan kaltaisia liittymiä, kolmannessa oli Mini Data 300 min puhepaketilla ja 100 kpl viestejä. Haluttiin saada sekin Mini Dataksi, ei onnistu paketin pudottaminen.

  Käytiin DNA:n tiskillä nyt kolme liittymää siirtyy tänne.

  Tosi hyvä tuo Mini Data konsepti. 4.90 perusmaksu, ihan OK netti uutistenlukuun 3 liittymään älypuhelimeen, ja kotona onkin DNA:n rikollisen halpa 4G 10M 13,90 € kk. Kotona onkin netti kunnossa ja nopea älyluureissakin. Mukaan ei tarvita nopeutta.

  Hyvä kun on vielä vaihto ehtoja telemarkkinoilla.
 • Niin ja meillä tulee niin vähän tuota puhetta ja viestejä että päälle tulee kahteen liittymään 0-1 euro ja kolmanteen muutamia 10 minuutin puheluita eli loppupeleissä 3-4 euroa. Paketti oli kalliimpi kuin nyt käytön mukaan tulee olemaan.

  Useimmat puhelut hoidamme Whatsappissa ja Hangoutsissa viesteineen.

  Toki meille yritettiin myydä näitä 4G-liittymiä, mutta meidän tarve on pieni ja se ymmärrettiin. Kiitoksia.
 • Pakko vielä tulla kehumaan, ettei ollut mitään ongelmaa kuuluvuuksissa Teliaan nähden ja ollaan käyty jo mökillä korvessakin. Telia toimi siellä toki, mutta DNA vasta toimiikin kunnolla.

  Kiitoksia.
 • Mini Data on hyvä liittymä siitäkin syystä, että 0.25M onkin hidas, mutta liittymä toimii 4G-verkossa eli viivettömämpi - hiukan nopeammin avaa sivut 3G:hen verrattuna. Toki nopeus on hidas, mutta perheeni ei tarvitse nopeutta.

  Kunhan uutiset lukee ja somessa päivittelee kuulumiset.

  Tutuilla näitä montakin, kotona heillä dna Perusnetti 4G 10M/10M ja on kyllä loistavasti toiminut myös hintaansa nähden  (joku 15 euroa maksaa).

  Oma liittymä myös DNA 50M 4G puhelimessa, erinomainen toimivuus ja asun erikseen, käytän lisäksi kotikäytössä samasta laitteesta läppärille jaettuna.

  Ei voi muuta kun kehua näitä dna liittymiä.
 • Hankin liittymän (DNA Mini Data), jossa puheluiden ja tekstiviestityksen sekä kuukausimaksun hinnalla rajaton nettiyhteys (256 kbit/s). Voinko siis käyttää liittymän SIM-korttiani DNA-mukkulan avulla nettiselailuun ilman netin käytöstä aiheutuvia lisämaksuja?
 • Voit käyttää, kunhan sim-kortti käy mokkulaan. Maksu on 4,90 euroa.

  Harmillista se, että nykyään ei saa tuota Mini Dataa vaan sen tilalla on samanhintainen Puhe liittymä.

  Huomaathan, että Mini Datan nopeus on 0.25M eli 256 kbps eli sillä saa tosiaan hieman odotella sivujen latausta. Liittymä ei sovi videoiden tai musiikin suoratoistoon.
 • Niin ja lisään vielä, että jos tulee säännölliseen surffailuun, niin uudesta valikoimasta DNA Jämpti 1 Mbps 4G -nopeudella hintaan 12,90 euroa on huomattavasti parempi - neljä kertaa nopeampi liittymä.

  Sillä maksaa laskut, kuuntelee musiikkia verkosta ja katselee SD-laadun videoita YouTubesta ongelmitta.
 • Mistäs tämän DNA Mini datan nykyisin löytää?
 • Hei Mike,

  DNA Mini datan saa vaihdettua asiakaspalvelumme kautta.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • DNA Mini Data kuukausimaksu --- uusi keinotekoinen puhelinlaskun kallistuttaja! Tuota ei ole ennen ollut.. puh. laskuni ovat olleet koko ajan alle 10 euroa...nyt tupla!
  Pitääkö nyt ryhtyä taas kilpailuttamaan liittymä kun alkoi uusi lypsäntä joutavasta "datasta" jota en lähetä kellekään eikä sitä minulle tule?
 • Kun lähden Espanjaan laskuttaako mini data enemmän siellä kuin täällä Suomessa
 • Hei Vesku!

  DNA Mini Data -liittymän osalta datavelotus Espanjassa ja muualla EU-alueella on 4,34 €/Gt. Lisätietoa https://www.dna.fi/euroaming
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Ainakin meillä 3 kpl Mini Datoja päivitettiin DNA Mini Jämptiksi 4,90 -> 6,90. Tuli mukaan 2.5 Gt EU ja 512 kb netti. Valiteltiin aspaan kun kolmeenliittymään kerralla, niin parhaana operaattorina DNA antoi 4,90 kk vuodeksi kaikkiin ja sisällytti alle € päivät palvelun, jolla soittaminen on todella halpaa jos keskittää viikonloppuun.
 • koti hälytin  mikä liittymä käy   halvin tietysti ei kallein

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.