Hard resetin jälkeen modeemiin ei pysty yhdistää

Aijemmin kamppailin BRIDGE moden pois päältä saamista, ja kun resettasin modeemin painamalla kynällä nappulaa 10 sekuntia, kaikki käynnistyy hyvin uudelleen, mutta verkkoon ei pääse enään. Modeemin valoista näkyy, että verkkoa on ja se kulkee, mutta modeemiin ei saa enää yhdistettyä laitteita edes ethernet-kaapelin kautta. Modeemini on Technicolor CGA2121, ideoita?
Onni

Kommentit

• Kokeile kunnon resettiä. Kun modeemissa on virta päällä, paina yhtäjaksoisessti reset-reikää 30 sekunnin ajan.