Harhaanjohtavaa ohjelmainfoa

Hei, minulla on kanavapaketti, johon kuuluvat Eurosport-kanavat. Tv-ohjelmatiedoissa niin Hesarissa, telkku.fi:ssä kuin myös Eurosportin web-sivuilla on ilmoitettu, että Eurosport2 -kanavalta piti tulla eilen ja myös tänään U20 yleisurheilun EM-kisoja. Eilen ei tullut mitään. Tänään vai osittain. Mistä tällainen harhaanjohtava informointi johtuu? Haittaa kovasti omia aikataulujani. Ei ole kovin luottamusta herättävää, että palvelu ja siitä informointi on ristiriitaista.

Seppo Tuomola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Olen samaa mieltä mutta vika on Eurosportin päässä, eivät itsekään tiedä mitä ohjelmistossa on ja usein selostus on ruotsiksi vaikka pitäisi olla suomeksi tai jos sitä ei ole niin enkuksi. Tätä on jatkunut aika pitkään jo etkä ole ainut joka asiasta valittaa.
    Jari
  • Katso ohjelmatiedot TV:n guidesta tai https://www.eurosport.se/tvschedule.shtml sivulta ja muunna aika suomenajakasi.
    Huomioi myös, että tennislähetys saattaa viivästyttää myöhempien ohjelmien alkamisaikaa.
    Eurosport tietää ongelman NYT ja pyrkii sitä korjaamaan - saa nähdä onko se vain tyhjä lupaus.