Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

HBO hubilla

Mikä on HBO:n näkyvyyden tilanne? Sitä ei saa ladattua sovelluksena kuten muut esim. Cmore tai SVT play. Vai onko joku muu keino saada se hubin kautta näkyviin? Ymmärsin että asia työn alla?

Kommentit

 • Hubin Android-versio on niin vanha ettei HBO tue sitä eli DNA ei voi asialle mitään. Näin tulee käymään vääjäämättä myös joidenkin muiden sovellusten kanssa koska DNA ei enää päivitä hubia.
 • Hbo : n sivuilta ;
  " HBO Nordic -sovelluksen uusin versio toimii yleisimpien laitevalmistajien Android TV -laitteilla, jotka käyttävät Android-käyttöjärjestelmää 7 tai 8. Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme seuraavien valmistajien laitteita: Sony, Philips, Nvidia Shield tai MiBox. "
 • Ok, täytyy sitten katsoa pädiltä...

 • HBOn voi peilata padilla hubin kautta televisioon. Itselläni on tarkoitukseen Chromecast, mutta hubissa on vastaava, asdnaandroid tms. nimeltään. En ole sitä kylläkään käyttänyt. Peilaus löytyy HBOsta oikeasta yläkulmasta, pieni suorakaiteen muotoinen ikoni.
 • Chromecastilla toimii hyvin, mutta hubin castilla ei. Eivät ole ihan sama asia.
 • Mainoksen mukaan kaukki on yhdessä paikassa hubissa. Tee vikailmoitus.
 • Kiitos vinkeistä! Ja nyt sitten ehkä tyhmä kysymys. Jos käyttää chromecastia niin  pitäisikö silloin pädin keskustella suoraan telkkarin kanssa? Kokeilin nimittäin, onnistui melkein mutta sitten ilmoitti että lähetys keskeytetty. Telkkari on melko vanha, voi siis johtua siitä. Mutta kiitos siis kuitenkin.
 • Ei vaan chromecastin kanssa.
 • Mekin otettiin tämä dna:n hubi kun sen piti olla niin hyvä ja kätevä ja toistaa kaikki ja toimia aivan kuten chromecast mutta toimivuus tyssäsi tähän hbo:hon. Eli ei toimi. Myöskään et saa haettua sovellusta play kaupan kautta jos sen haluaisi ladata tuohon hubi boxiin. Kertoisiko dnasta nyt joku miksi ja kuinka tämän voi ohittaa että käyttö mukavuus olisi mitä luvattiin. Voinko esim asentaa sovelluksista jonkun cast softan siihen joka oikeasti toimisi, tai tukisi tuota. Eli vanha sisäänrakennettu chromecast pois ja asentaa uudemman version?  Ja onko tässä laitteessa nyt jokin esto tai miksi en saa hbon sovelluspohjaa edes hakemalla hubin kautta Googlen play kaupasta ? Ymmärrän että kilpailijanne toimittaa hbota mutta jos esim ostan puhelimen teidän kautta niin onko teillä oikeus estää pääsy kilpailijan käyttämän palvelun äärelle jos selaan nettiä?? Mä vaan haluan hbo:n hubiin. Vai tahallaanko myydään vanhoja laitteita kun aika meni jo..
 • Jos haluat käyttää hbo:ta hubilla. Niin pitää hakea apk tiedosto netistä ja asentaa se hubiin. Myös pitää kytkeä automaattiset päivitykset pois päältä, sillä vain 1 tiedostoversio toimii aikahyvin hubin kanssa. Jos helpolla haluaa päästä, niin toistaiseksi kannattaa olla aito chromecast, että hbo toimii. Hubin versio ei toimi HBO kanssa.


 • Miten tuo apk tiedosto haetaan? On meinaan aika ärsyttävä juttu ettei hbo toimi. Kiitos!
 • Jee, hyvä DNA!! Tuonne tuli päivitys ja nyt sain Google play kaupasta haettua hbon sovelluksen. HOMMA TOIMII!!
 • Saa haettua, mutta se versio ei toimi kunnolla 😀
 • Vain tämä versio toimii paremmin.
  https://www.apkmirror.com/apk/hbo-europe/hbo-europe-android-tv/hbo-europe-android-tv-1-0-13-release/

  Erikoista oli vaan se että katselin uusimman batwomania tällä kaikkein uusimalla versiolla ja se toimi ihan ok. Muut HBOssa eivät. Tuolla vanhemmalla toimivat kaikki.
 • Tollasesta linkistä vaan ei moni tiedä mitä painaa, tuolla on monta "start" tai "open" linkkiä mistä saa ladattua kaikkea paskaa koneelle/soittimeen. Joo tiedän, että on Partasen linkittämä, mutta ei tavan käyttäjä tajua mitä tuolla pitää tehdä eikä siten sovi normikäyttäjälle tuollaiset palvelut.
 • On se vähän hankalaa myöntää, mutta itse sen olen jo aika monta kertaa tehnyt.
 • Helpompaa olisi jos DNA tv syöttäisi oikean HBO tiedoston hubiin, vaikka päivityksen mukana. Ongelma on vain siitä että applikaatio ei saa päivittyä.
 • Tarkotuksella noi on tehty ihan mahdottoman vaikeiksi, pääasia ettei asenna mitään, jos jotain väärää rupeaa latautumaan.

  Tuoltakaan linkitetyltä sivulta ei taida mistään napista saada .apk tiedostoa ladattua suoraan, tarpeeksi kun klikkailee pääsee tänne:

  https://www.apkmirror.com/apk/hbo-europe/hbo-europe-android-tv/hbo-europe-android-tv-1-0-13-release/hbo-europe-android-tv-1-0-13-android-apk-download/

  ja sieltä "Download APK"-kohdasta näyttää tulevan pelkkä apk-tiedosto (sitä ei sitten kukaan tiedä miten tuota on mahdollisesti muokattu ja kätketty ties mitä viirusta mukaan...)

 • Kyllä minulla se ladattu versio löytyy ja toimii ihna hyvin.
 • Helpommalla vaan pääsee, kun ostaa oikean chrimecastin ja käyttää sitä. Oi niin hirveäsri maksa.
 • Juu ymmärsin kyllä, laitoin vaan linkin ja kuvan, jos joku muu haluaa kokeilla ladata tuota, eikä ole ihan perillä hommasta. Asennus jää sitten itselle opiskeltavaksi 😀

  Chromecast on kyllä kätevä ja edelleen hubin idea ihan hyvä, mutta toteutuksessa liikaa ollut ongelmia...
 • Miten tuonne linkkiin pääsee kun hubissa ei ole mitään selainta??
 • Nyt on käytössä uusin HBO-versio mikä tulee virallisista lähteistä eli Play-kaupasta:
  HBO (Europe) (Android TV) 1.1.11

  Tämähän toimii jo "melkein" täydellisesti, ainoa että välistä pätkii aika huolellisesti. Ihan kuin olisi kyse hitaasta nettiyhteydestä mutta käytössä 400MB yhteys, toisaalta tuntuu kuin Hubissa ei riittäisi potku pyörittää nopealiikkeistä kuvaa. Who knows..

  Onko muilla samoja oireita?
 • Kyllähän tuo on vielä kaukana täydellisestä. Minulla HBO myös tilttailee ja boksia pitää käynnistellä uudestaan. Samaan lopputulemaan olen tullut itsekin -> hubissa ei riitä yksinkertaisesti vääntö -> kuva lagaa. Hard resetillä sai vähän paremmin pyörimään, mutta lagaa ajoittain silti. Kannattaa myös poistaa ylimääräiset ohjelmat ja tyhjentää asetuksista muisti.
 • Netflix ja about kaikki muut sisällöntarjoajat kyllä toimii täysin moitteettomasti, eli oisko nyt HBO-sovelluksessa optimoitavaa ja rankasti..? Sehän on suht tuore case, taitavat asiakasrajapinnassa kehittää sovellusta 😀
 • Heidän mukaansa boksin android versio olisi niin vanha ettei hbo:n softa annan siihen tukea. hbo toimii minun 5 vuotta vanhalla tabletillakin ongelmitta jossa ikivanha 5.1.1 android, joten argumentti vähän erikoinen, tosin tämä nyt ei uutta linux maailmassa.
 • Päivitin tänään kokeeksi Play kaupasta HBO-sovelluksen uusimpaan versioonsa 1.1.13.122 (päivätty toukokuussa 2020), eikä kuva näyttäisi nykivän samaan tapaan kuin aiemmilla versioilla. Nyt uusin HBO-sovellus vaikuttaisi olevan ihan käyttökelpoinen.
  Käytössäni vielä vanha DNA TV hubi kovalevyllä ja DNA-kaapelilaajakaistamodeemi päivitettynä.
 • Tervehdys

  Tietääkö joku toimiiko HBO sovelluksen ja DNA tv-purkin kautta monikanavaäänet? Netflixissä toimii kunhan vaihtaa asetuksissa ulostulon ”by pass”, mutta ei toimi HBO:lla. Vahvistimeen menee kyllä monikanavaäänet (Dolby digital) iPhonen +Apple TV:n kautta HBO appia käytettäessä.
 • Ääh, intoilin liian aikaisin. Pidemmällä katselulla ei HBO:n toukokuun -20 versio sittenkään toimi nykimättä hubilla.
 • No niin, testi Dna Hubi, loppuvuoden 2019 versio: ongelmia ottaa vastaan ja pyörittää HBO puhelimen kautta. Välillä menee ja lataa 10 sek. välein. Välillä ei toimi ollenkaan, yhteys saadaan, mutta ei pyöri. Toiseen HDMI: hin vanha, 1. sukupolven Chromecast. Hetken miettii, mutta pyörittää ilman ongelmia. Aloin HBO: ta testatessa miettimään mikä on niin heikoilla, nettiyhteys, läppäri? Se on kai ihan vaan HBO ja Hubi. Meille myytiin taannoin "parempi" netti ja Hubi siihen kaupan päälle. Vierastin pitkään, jäi ilmaiset leffat katsomatta. Rakas luotettava Casti jäi toiseen käyttöön. Nyt tuli tarve ottaa käyttöön takaisin. Hubi....päivityksen jälkeen tallenteet ja koko hoito: sekavaa paskaa. Se, että tallenteella on vakio mainoskuva EI auta löytämään haluamaansa. Sillä ei ole mitään merkitystä enää, jos on loputon tallennustila, jos et enää löydä sieltä mitään. Päivityksen yhteydessä tuli puhelin-appiin kirjautumisongelma, joka pitäisi selvittää, huoh. Ei kai sitä nyt olla puhelinliittymään liitetty pelkästään? Maksaja ei sitä itse käytä. Mitä tässä on nyt nähty, on aihetta arvella että äppikin tulee olemaan sekavaa paskaa. Vaikka ainakin aiemmin oli niin kiva etsiä helposti ohjelma ja castata se töllöön. Oi niitä aikoja..
 • Onhan tämä kumma kun ei saada hubin kautta HBO:ta toimimaan. 2vuotta sitten toimi Elisan kautta ongelmitta. Mutta DNA:lla ei näköjään mitään halua korjata ongelmaa. Ei jatkoon 👎
 • Hbo ja hubi eivät edelleenkään keskustele toistensa kanssa. Ei voi katsoa mitään leffoja tai sarjoja kun video etenee kuva kerrallaan. Alkaa niin rassaamaan että heitän koko hubin roskiin ja vaihdan Elisaan.
 • Näyttää olevan edelleen ongelmana. Video pätkii jatkuvasti ja ei ole netissä vika kun muut sovellukset toimii moitteetta. Harmittaa kun jää hyvät sarjat katsomatta. Millähän sais korjattua?
 • Edelleen vaan dna hubin kautta hbo max pätkii ja pahasti. 20min meni siinäkin että päästiin valitsemaan leffa kun heitti ulos sovelluksesta jatkuvasti. Totaalisen raivostuttavaa. Dna tarjoilee kanavapakettejaan mutta ei päivitä laitteistoaan sellaiseksi että asiakas voisi rakentaa itselleen haluamansa paketin. Kyllä kiinnostaa nyt elisan ja muiden palveluntarjoajien laitteet suurin piirtein millä hinnalla hyvänsä!
 • Joku viimeisiä hubi1 päivityksistä on onnistunut. HBO on katsottavissa sovelluksella.
  Juhana Lahtinen
 • Ei ole onnistunut. Edelleen toimii miten sattuu. Jos katsot jotain sarjaa useita jaksoja , niin jossain vaiheessa rupeaa aina tökkimään kuva. Se menee kyllä ohi, mutta on raivostuttavaa. Kahdella hubin versio1 olen katsellut tälläkin viikolla.

  Eilen katsoin vertailuksi kolme tuntia chromecastilla, eikä mitään ongelmaa.

  En tiedä voisiko tehot puutua, jos kyseessä 4K elokuva, kun laatua ei voi hubilla säätää HBO max sovelluksessa ja osa elokuvista tuntuu toimivan paremmin, kun toiset.
  Pena

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.