HBO hubilla

Mikä on HBO:n näkyvyyden tilanne? Sitä ei saa ladattua sovelluksena kuten muut esim. Cmore tai SVT play. Vai onko joku muu keino saada se hubin kautta näkyviin? Ymmärsin että asia työn alla?
Katarina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hubin Android-versio on niin vanha ettei HBO tue sitä eli DNA ei voi asialle mitään. Näin tulee käymään vääjäämättä myös joidenkin muiden sovellusten kanssa koska DNA ei enää päivitä hubia.
    Janne
  • Hbo : n sivuilta ;
    " HBO Nordic -sovelluksen uusin versio toimii yleisimpien laitevalmistajien Android TV -laitteilla, jotka käyttävät Android-käyttöjärjestelmää 7 tai 8. Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme seuraavien valmistajien laitteita: Sony, Philips, Nvidia Shield tai MiBox. "
    Saapas 2.0
  • Ok, täytyy sitten katsoa pädiltä...

Katarina
  • HBOn voi peilata padilla hubin kautta televisioon. Itselläni on tarkoitukseen Chromecast, mutta hubissa on vastaava, asdnaandroid tms. nimeltään. En ole sitä kylläkään käyttänyt. Peilaus löytyy HBOsta oikeasta yläkulmasta, pieni suorakaiteen muotoinen ikoni.
    Jykke
  • Chromecastilla toimii hyvin, mutta hubin castilla ei. Eivät ole ihan sama asia.
    Sami S
  • Mainoksen mukaan kaukki on yhdessä paikassa hubissa. Tee vikailmoitus.
    PW
  • Kiitos vinkeistä! Ja nyt sitten ehkä tyhmä kysymys. Jos käyttää chromecastia niin  pitäisikö silloin pädin keskustella suoraan telkkarin kanssa? Kokeilin nimittäin, onnistui melkein mutta sitten ilmoitti että lähetys keskeytetty. Telkkari on melko vanha, voi siis johtua siitä. Mutta kiitos siis kuitenkin.
    Katarina
  • Ei vaan chromecastin kanssa.
    Sami S
  • Mekin otettiin tämä dna:n hubi kun sen piti olla niin hyvä ja kätevä ja toistaa kaikki ja toimia aivan kuten chromecast mutta toimivuus tyssäsi tähän hbo:hon. Eli ei toimi. Myöskään et saa haettua sovellusta play kaupan kautta jos sen haluaisi ladata tuohon hubi boxiin. Kertoisiko dnasta nyt joku miksi ja kuinka tämän voi ohittaa että käyttö mukavuus olisi mitä luvattiin. Voinko esim asentaa sovelluksista jonkun cast softan siihen joka oikeasti toimisi, tai tukisi tuota. Eli vanha sisäänrakennettu chromecast pois ja asentaa uudemman version?  Ja onko tässä laitteessa nyt jokin esto tai miksi en saa hbon sovelluspohjaa edes hakemalla hubin kautta Googlen play kaupasta ? Ymmärrän että kilpailijanne toimittaa hbota mutta jos esim ostan puhelimen teidän kautta niin onko teillä oikeus estää pääsy kilpailijan käyttämän palvelun äärelle jos selaan nettiä?? Mä vaan haluan hbo:n hubiin. Vai tahallaanko myydään vanhoja laitteita kun aika meni jo..
    Miuku
  • Jos haluat käyttää hbo:ta hubilla. Niin pitää hakea apk tiedosto netistä ja asentaa se hubiin. Myös pitää kytkeä automaattiset päivitykset pois päältä, sillä vain 1 tiedostoversio toimii aikahyvin hubin kanssa. Jos helpolla haluaa päästä, niin toistaiseksi kannattaa olla aito chromecast, että hbo toimii. Hubin versio ei toimi HBO kanssa.

Sami S
  • Miten tuo apk tiedosto haetaan? On meinaan aika ärsyttävä juttu ettei hbo toimi. Kiitos!
    Petri
  • Jee, hyvä DNA!! Tuonne tuli päivitys ja nyt sain Google play kaupasta haettua hbon sovelluksen. HOMMA TOIMII!!
    Miuku
  • Saa haettua, mutta se versio ei toimi kunnolla 😀
    JJJ
  • Vain tämä versio toimii paremmin.
    https://www.apkmirror.com/apk/hbo-europe/hbo-europe-android-tv/hbo-europe-android-tv-1-0-13-release/

Erikoista oli vaan se että katselin uusimman batwomania tällä kaikkein uusimalla versiolla ja se toimi ihan ok. Muut HBOssa eivät. Tuolla vanhemmalla toimivat kaikki.
    Sami S
  • Tollasesta linkistä vaan ei moni tiedä mitä painaa, tuolla on monta "start" tai "open" linkkiä mistä saa ladattua kaikkea paskaa koneelle/soittimeen. Joo tiedän, että on Partasen linkittämä, mutta ei tavan käyttäjä tajua mitä tuolla pitää tehdä eikä siten sovi normikäyttäjälle tuollaiset palvelut.
    JJJ
  • On se vähän hankalaa myöntää, mutta itse sen olen jo aika monta kertaa tehnyt.
    Sami S
  • Helpompaa olisi jos DNA tv syöttäisi oikean HBO tiedoston hubiin, vaikka päivityksen mukana. Ongelma on vain siitä että applikaatio ei saa päivittyä.
    Sami S
  • Tarkotuksella noi on tehty ihan mahdottoman vaikeiksi, pääasia ettei asenna mitään, jos jotain väärää rupeaa latautumaan.

Tuoltakaan linkitetyltä sivulta ei taida mistään napista saada .apk tiedostoa ladattua suoraan, tarpeeksi kun klikkailee pääsee tänne:

https://www.apkmirror.com/apk/hbo-europe/hbo-europe-android-tv/hbo-europe-android-tv-1-0-13-release/hbo-europe-android-tv-1-0-13-android-apk-download/

ja sieltä "Download APK"-kohdasta näyttää tulevan pelkkä apk-tiedosto (sitä ei sitten kukaan tiedä miten tuota on mahdollisesti muokattu ja kätketty ties mitä viirusta mukaan...)

JJJ
  • Kyllä minulla se ladattu versio löytyy ja toimii ihna hyvin.
    Sami S
  • Helpommalla vaan pääsee, kun ostaa oikean chrimecastin ja käyttää sitä. Oi niin hirveäsri maksa.
    Sami S
  • Juu ymmärsin kyllä, laitoin vaan linkin ja kuvan, jos joku muu haluaa kokeilla ladata tuota, eikä ole ihan perillä hommasta. Asennus jää sitten itselle opiskeltavaksi 😀

Chromecast on kyllä kätevä ja edelleen hubin idea ihan hyvä, mutta toteutuksessa liikaa ollut ongelmia...
    JJJ
  • Miten tuonne linkkiin pääsee kun hubissa ei ole mitään selainta??
    PR