HBO hubilla

Mikä on HBO:n näkyvyyden tilanne? Sitä ei saa ladattua sovelluksena kuten muut esim. Cmore tai SVT play. Vai onko joku muu keino saada se hubin kautta näkyviin? Ymmärsin että asia työn alla?
Katarina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hubin Android-versio on niin vanha ettei HBO tue sitä eli DNA ei voi asialle mitään. Näin tulee käymään vääjäämättä myös joidenkin muiden sovellusten kanssa koska DNA ei enää päivitä hubia.
    Janne
  • Hbo : n sivuilta ;
    " HBO Nordic -sovelluksen uusin versio toimii yleisimpien laitevalmistajien Android TV -laitteilla, jotka käyttävät Android-käyttöjärjestelmää 7 tai 8. Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme seuraavien valmistajien laitteita: Sony, Philips, Nvidia Shield tai MiBox. "
    Saapas 2.0
  • Ok, täytyy sitten katsoa pädiltä...

Katarina