HBO Max api

Uusi HBO Max api on toiminut sujuvasti tähän asti, mutta tekstityksen fonttikoko on niin pieni että siitä ei saa mitään selvää normaalilta katseluetäisyydeltä. Voiko tekstityksen koko kasvattaa?

Kommentit

• Sovelluksen omista asetuksista löytyy tekstin suurennus mahdollisuus .
    Saapas 2.0
  • Thanks, vähän sai kaivella mutta onnistuin 😉
    Leena
  • Sama ongelma eli kyseessä HBO Max ja se DNA Hubissa. Mitä kautta tuo todella pienen tekstikoon suurentaminen onnistuu (Hubin "yleisistä sovelluksista/asetuksista" vaiko HBO: n "sivuilta")?

Hoo
    Hannu Rask
  • Tekstityksen asetuksia voi muuttaa nimenomaan HBOmax-sovelluksen kautta. Tekstitysasetuksiin pääsee oman profiilin kautta, joka löytyy Kotisivu-näkymällä ylimpänä vasemmalla ("Hae" ja "Kotisivu" yläpuolelta). Jatka Oma profiilista 3 pykälää oikealle välilehdelle "Tekstitys kuulovammaisille" (hieman harhaanjohtava otsikko). Sieltä pääset monipuolisesti hallinnoimaan ja säätämään tekstityksen fonttikokoa ja -tyyppiä, väriä, tekstin taustaa ym.
    JIH
  • Kiitoksia, tuohon ei ole "mitään lisättävää". (Noilla "JIH: n" neuvoilla asia onnistui) 👍🏻
    HR