HD kanavat

Moi
Kaikki ilmaiset hd kanavat lopettivat toimimasta eikä löydy enää
kanavahaussakaan. Ostin juuri teiltä DNA TV hubin. Aikaisemmin toimivat kyllä.
Onkohan vika mahdollisesti talon antennissa? Liikaa lunta kenties?

Kommentit

• Hei Mika!

Kyseessä on siis antennitalous? Ovatko HD-kanavat aikaisemmin toimineet hubilla vai jollain toisella laitteella?

Kannattaa aluksi kokeilla antennin johdon irrottamista hetkeksi aikaa seinästä ja laitteesta. Kun kytkennät ovat kunnossa niin tee tarvittaessa kanavahaku uudelleen. Myös hubin ja DNA TV:n päivitykset on hyvä tarkistaa.

DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse Järjestelmäpäivitykset > valitse Tarkista päivitykset.

DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä antennitalous. Aikaisemmin toimi hubilla mut nyt ei löydy ollenkaa hd kanavii. Ilmaisia siis. Päivitykset ovat ajantasalla. Antennijohto irrotettu ja laitettu takas. Tehty uusi kanavahaku. Ei muutosta
    Mika
  • Jos kanavia ei löydy ollenkaan kanavalistaan niin vika on mitä luultavammin antennikaapelissa, antennin suuntauksessa tai vahvistimessa. Ihan ensin kannattaa vielä testata toimivuus toisella johdolla jos mahdollista. Kanavien toimivuus kannattaa myös kokeilla suoraan television kautta, ilmn hubia.

Tarvittaessa olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kokeilin toisella piuhalla ei tulosta. Kokeilin antennia suoraan telkkariin, ei löytänyt mitään hd/maksukanavia. Pitänee kait kysästä miten naapurissa. Asun siis rivitalossa. Taloantennin päälle on kerääntynyt lunta.
    Mika
  • Muut kanavat siis toimii, mutta ei maksukanavat ja mitkään HD-kanavat? DNA:n VHF antennista tulee esim. Ylen HD kanavat ja Nelonen HD tulee Digitalta, jos mikään näistä ei näy, täytyy olla paikallinen vika, tosin erikoista, että muut kanavat sitten näkyy...
    JJJN
  • Pitää myöskin huomata, että Nelonen HD ei näy läheskään kaikkialla.
    Jotain
  • Nelonen HD näkyy B-nipun näkyvyysalueella.

PW
  • Yle hd:t, mtv3 hd ym. ilmais hd:t mitkä täällä on näkynyt niin katosivat yht'äkkiä.
    Mika
  • Noi (Yle hd:t, mtv3 hd ) on DNA:n VHF kanavia ja lumi voi hyvinkin häiritä niitä.

Näkyykö se Nelonen HD (tai onko se koskaan näkynyt), se tulee Digitalta ja pitäisi näkyä, kuten muutkin maksukanavat, jotka tulee Digitalta, vaikka VHF-antennissa olisikin ongelmia.

Tosin puhut "antennista", kyllä siellä varmaan useampi niitä on tolpassa?

Toisaalta ota yhteyttä taloyhtiöön, sen ongelmahan se lumi tai vaikka mahdollinen vahvistinongelmakin on.
    JJJN
  • Joo useampi antenni löytyy. Nelonen hd ei oo koskaan näkynyt. Veikkaan et lumi häirittee nytten signaalia
    Mika