Hei

Hei! Tilasin juuri hetki sitten kuvanvakaajan ja sille pöytätelineen. Maksun suoritettuani ei tullut mitään vahvistusta että  maksu olisi mennyt läpi. Rahat lähtivät tililtä kyllä. Epäselväksi jäi myös minne tilaamani tuotteet toimitetaan.

Kommentit

• Hei Petri!

Olet tilausvaiheessa antanut osoitetietosi jonka perusteella paketti lähetetään joko lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen, tilauksesta lähetetään myös tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moikka! Tilasin eilen uuden tietokoneen Dna:lta on tullut vain vahvistus että tilaus onnistui mutta ei mitään seurantakoodia ja tilausta tehdessä siinä luki että sen saapumiseen kestää noin 1-3 päivää mietin vain että onko se normaalia että ei lähetetä mitään koodeja vaikka on mennyt yli 24 tuntia ja olisi myös hyvä tietää että mistä tilaukset lähtee vaikka kuitenki asun Helsingissä luulisi tulevan nopeasti.
    Milla
  • Hei Milla, tilauksen käsittelyssä menee 1-3 päivää. Riippuen tilauksesta saat ensin nettikaupasta vahvistuksen ja tämän jälkeen tilausvahvistuksen kun tilaus lähtee