Hidas 4G-nettiyhteys Zyxel LTE -mokkulassa (malli WAH7608)

Hei. Kyseessä olisi langaton modeemi, siis mokkulan tapainen laite jonka pitäisi sopia yhteen DNA:n voimassa olevan 150 Mbit/s yhteyden kanssa. Se ei ole ollut ennen tätä nettisopimusta ollut yhteydessä mihinkään muuhun operaattoriin.

Kun yritän laittaa SIM-kortin Zyxeliin käy näin:

1. Asetussivu (192.168.*.1) näkyy täsmälleen samanlaisena niin ZTE:ssä kuin Zyxelissä, aivan kuin jokin yhä olettaisi että kumpikin laite on ZTE. Zyxelissä pitäisi olla omannäköisensä asetussivu jota ei siis ei siellä näy. Siitäkin huolimatta wifin nimen ja salasanan pystyy muuttamaan molemmista.

2. Zyxel luo kaksi wifiä: toisen DNA:lle ja toisen Zyxelille. Ainoastaan Zyxelin oma wifi toimii surffailuun kun DNA:n taas ei.

3. Zyxelin yhteys on huomattavasti hitaampi kuin vanhan ZTE:n, puhelinmodeemin luokkaa.

Vanha mokkula on melko huonossa kunnossa ja Zyxelissä yhteyden potentiaali olisi parhaimmillaan jos toimisi niin kuin pitää.

Melko monessa paikassa ehdotetaan Zyxelin ajurin päivitystä; yritän ainakin sitä.
Anna. M.S. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Anna! Kokeile vielä tuota asetussivua toisella selaimella tai tyhjennä nykyisen selaimen välimuisti, kuulostaa siltä että selain yrittää ladata vanhan mokkulan samalla osoitteella toimivaa asetussivua
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei Iiro, neuvostasi oli paljon hyötyä joten kiitos paljon avusta! Parasta aikaa kirjoittelen teille uutta yhteuttä ja mokkulaa käyttäen.
    Anna. M.S.