Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Hinnat nettikaupassa

Hei! Miksi nettikaupassa hinta on eri listassa kun selaat tuotteita ja eri kyn avaat kyseisen tuotteen? Katsoin mm älytelevisioita ja hinta oli paljon kalliimpi avatessani laitteen lisätiedot. Miksi näin? Olen dna asiakas.
T
Miis mutanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei!

    Onko sinulla antaa linkkiä kyseiseen verkkokaupan tuotteeseen niin voidaan katsoa tilannetta tarkemmin, kiitos!
    DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.