hintapolitiikka

Siis myyjä sanoi, että Dbna hubin saa 100m ja sen hinta mulle olisi 9.90e/kkssa ja hubi sen 5e/Kksa.
Toinen myyjä chatissa taas sano että 200m oltava ei taata toimivuutta muutoin.
Eikä se antanut edes 100m tilata sitä nettiä ja hubia.

On tää kummaa !!!! ja se olis 20.90e kkssa 200megan netillä. NYt maksan pelkästä boksista(rinnakkais) 14.90e Elisalle ja dna.n ilmanen 10m toimii loistavasti

Onko Dna.n hubi niin huono ettei se vörkkis 10megalla?


Kun soitin myyntipalveluun niin sieltä tarjos puh liittymää 300m 18.90e ja ku pyysin sähköpostiini tarjousta ei enää 300m puhuttu vaan 200m 19.90e.

Chat ihmiset puhuu aivan erilailla.

KEHEN uskoa????

tanjuska1941 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Dna,lla on joka myyntitykillä omat hinnat:D
  BQ24
 • Se myyjä joka sanoi että pitäisi olla 200Mbps netti että Hubi toimisi, puhui palturia!!! 10M riittäisi teoriassa mutta aika huonoa on HD-kanavien katselu silloin. 100M jo pärjää pitkälle. On kumma jos ei suostunut sitä 100M sulle myymään.

  Tosin koko hubi on huono ajatus, pysy vaan Elisa Viihteessä jos se kerran sulla toimii hyvin. Hubia en ite uskalla suositella kellekään sori vaan Dna, mutta Elisalla ja Saunalahdella on pitkä kokemus IPTV-systeemeistä ja ovat sen suurinpiirtein saaneet toimimaan hyvin. Dna on vasta-aloittaja koko iptv-systeemissä.
  Jari
 • Jari :

  Kiitos paljon neuvoista 😀
  myyjä sanoi etei pysty 10megalla edes koneelle sitä laittamaan
  sitten toinen sanoi että 10e hubilla saa sen 10megan
  5e hubilla vasta 200m ja sen hinta yhteensä 20.90e

  eräs myyjä pommitti 79v äitiäni eikä usko kun sanoo.KUKA TYKKKÄÄ sellasesta

  dna.ta moni haukkunu hubia juuuri


  parasta pysyä elisalla :

  kiitos Jari sulle 😀
  ihmettelijä77
 • Netistä tilattuna Taloyhtiölaajakaistaan, hubia tyrkytetään mukaan 200megaa ja sitä nopeempiin yhteyksiin 5€/kk (Pitää tehdä 24kk diili). Ei siis 100 megaseen saa tuolla hinnalla. Sillä se nyt toimisi mennen tullen, kun hubin HD-kanavat vie max. sen 5 megaa kaistaa. Joten siitä ei ole kiinni vaan hinnoittelusta.

  Myyjä nyt voi luvata mitä vaan, mutta tämä on normi hinta netistä tilattuna (yhden kohteen perusteella katsottuna.)

  IPTV-toimii ihan hyvin hubissa, se on oikeastaan ainoa mikä aina on toiminut itsellä. (EPG:ssä on tosin ongelmia.) Niiden hyöty vaan taloyhtiökaistan kanssa on on ihan turha. Toisaalta jos joku haluaa maksaa useankertaisen hinnan Elisa viihteestä, niin...
  JJJ
 • jjj:
  mun elisa viihde on 14.90e rinnakkaisboksi eli ei kannata varmaan dnalle sitten siirryskellä 😀

  luulisi myyjänkin olevan perillä hinnoista kun kerran työssään on eikä vaan se että ihmiset joutuu netistä katsomaan hintoja
  ihmettelijä77
 • Mä käytin vuosia hubia 50 megasella yhteydellä. Ei mitään ongelmia.
  Vesa
 • Mulle sano se yx myyjä, ettei saa lupaa myydä 10m.lla...lie tosi??  Alkuperänen
 • DNA ei ainakaan nettisivuilla myy enää hubia, kuin netin kanssa, niin voi se olla, että ei 10 megaiseen taloyhtiökaistaan sitä myy.

  Mitään järkeähän siinä ei ole, jos sen myyvät kuitenkin 4G liittymän kanssa. Sen nopeus kun voi olla useinkin alle tuon 10 megaa.

  Itsellä on Elisan "50megasen" 4G:n kanssa hubi. Liittymä toimii min. 15-20 megaisena, yleensä yli 40. Hyvin on toiminut sen puolesta.
  10 megasen kanssa ei kyllä paljon jää varaa muuta tehdä samaanaikaan netissä ja 4K-videot voi ainakin unohtaa.
  JJJ
 • Itse hankkisin VU+ digiboksin enkä käyttäisi kenenkään viihde palvelua. Maksaa nopeasti itsensä takaisin ja toimii samalla tyylillä kuin nuo viihteet. Toki porttiohjauksen ja inadynin joutuu laittamaan. Googlaamalla löytyy kokemuksia. Jos rinnakkaisbokseja tarvii niin alle 100€ saa sen rinnakkaisen.
  Sami
 • Sami: Tuo VU+ digiboxi tallentaa paikalliselle levylle eikä verkkoon.

  Toki jos se riittää ja eikä ole suurta väliä jos laite hajoaa ja menettää kaikki tallenteensa siinä.

  Itse en enää paikallista tallennusta halua. Ihan riittävästi olen niihin tuhlannut aikaa ja rahaa. Verkkotallennus on aiheuttanut pidemmän päällä paljon vähemmän harmaita hiuksia.
  Vesa
 • Mielestäni DNA:n palvelu 10e tai 5e/kk pilvitallennuksineen, IPTV HD kanavineen ja laitteineen on sen verta halpa ettei paljon kannata itse viritellä. Antenniasiakkaana esim. HD kanavia ja sitä myötä tallenteita ei oikein ilmaiseksi saa kuitenkaan mistään.

  Olisi bonusta jos samalla laitteella toimisi halutut suoratoistopalvelut, mutta kaikki ei toimi tuolla DNA:n purkilla.

  24kk sopimus on siis DNA:lla max. 240€, kun Elisalla oli 600€. Se saa siis melkopaljon parempi ollakkin.

  Jos saisin kaikki samat kanavat virittimellä "ilmaiseksi" HD-laadulla voisin taas siirtyä paikalliseen tallentamiseen niiden osalta.
  JJJ
 • @Vesa: jos tallenteiden katoaminen on ongelma niin silloin kannattaa raid-1 käyttää, joka löytyy vaikka NAS:ilta. Itsellä on vain muutama tallennus korruptoinunut ilman raid:ia ja siinä vaiheessa hoksasin levyn vaihtaa uuteen. Uusintoja tulee niin tiuhaan etten koe raidia tarpeelliseksi.
  Jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee, itse en luota pilveen ja mielluummin maksan fyysisestä mediasta.

  @JJJ HD kanavien puute on kyllä tosi, ellei sijoita boksia kaapelitv verkkoon.

  Itsellä tulee verrattua liikaa tuohon tosi kalliiseen ja huonoon Elisa viihteeseen, jonka VU+ päihittää mennen tullen.
  Sami
 • Ratkaisuni nykyään hyvin satunnaisiin tallennustarpeisiini on Sonyn telkkariin liitetty USB-muistikku (USB 3.1, 128 GB, n. 30€). Kun samassa tv:ssä on myös maksu-tv-kortti, voin tallentaa kaikkia katsomiani antenniverkon kanavia, maksullisia ja avoimia, HD ja SD. Arkistoja en keräile.
  Papparainen
 • Eipä taida USB-tikulle voida tallentaa kuin yhtä kanavaa kerrallaan, eikä toista salattua kanavaa voi samanaikaisesti katsoa.
  PW
 • Totta, PW, mutta kyse ei ole muistitikun rajoituksesta, vaan muusta. Toisaalta minulla on vain yksi elämäkin! 99% tallenteina katsomistani ohjelmista löytyy valmiiksi tallennettuina YLE Areenasta tai CMoren, Eurosport playerin, YouTuben (esim. OperaVision!), Arten, jne arkistoista.
  Papparaiinen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.