Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

History Channel, iptv:seen

Olisiko history channel jossain vaiheessa tulossa myös iptv:n puolelle?
Kaapelissahan se näkyy, mutta kun talouteen ei kaapelia ole ikävä kyllä vedetty ja kanavan tarjonta kiinnostaisi hyvinkin paljon. Edellisen palvelutarjoajan asiakkaana kyseiseen kanavaan pääsi tutustumaan ja tämän kanavan puuttuminen on oikeastaan ainoa asia, mitä kaipaan edellisestä palvelusta.

Kommentit

 • IPTV-tarjonta pitää saada samaksi kuin mitä kaapelissa on. Ei mitään järjellistä syytä eriarvoiseen kohteluun!!!
 • No kaapelissa iptv-tarjonnosta ei ole mitään iloa. Kaapeliin iptv-tarjonta samaksi kuin antenniin!!
 • Moi Toni!

  History Channelia ei toistaiseksi ole IPTV-kanavavalikoimassa, toivottavasti voimme tarjota kanavan pian myös sitä kautta.
  Kiitos palautteestasi, välitämme sen eteenpäin oikealle taholle.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Tämän päivän selvittelyjen jälkeen siitä ei nähtävästi olisi hyötyäkään. Miksi iptv:n (hubin) kanavalistassa on kanavia, mitä et voi kuitenkaan tilata 🙁
  Mielellään olisin katsellut discovery world kanavaakin, mutta eipä sitä kuulemma näkyviin saa, vaikka se iptv:n kanavalistassa näkyykin.
  Olisihan se ihan kiva kehitys, jos listassa näkyviä kanavia saisi näkyviin, mutta jatketaan nähtävästi antennitv:seen tarjolla olevalla listalla.

 • Laittakaa samantien palaute eteenpäin että Ci+ crime & investigation ja MSNBC kanavat olis kiva saada Suomeenkin . Sama palaute on tosin laitettu jo 3 v sitten joten tuskinpa mitään tapahtuu . ( eli katselen Netistä striimeinä edelleenkin . )
 • Erikoista on näissä hubin iptv kanavissa, että niiden näkymiseen vaikuttaa se, oletko antenni- vai kaapeliasiakas. Ei pitäisi vaikuttaa, jos antenniverkon kanavamäärää ei pystytä lisäämään. Samoin jotkut kanavat näkyvät vain dnatv:llä tabletissa tai tietokoneella, mutta eivät aukea dna hubin iptv kanavissa?????
 • olisin kysyny mikä siinä on kun tulee näin paljon uusintoja onko joku säästö kuuri menossa
 • @Sami
  Varmaan esitysoikeudet mättää (niistä ei kukaan tavan taatelintallaaja tiedä) - sen voisi DNAn asiakaspalvelija selvittää ja kertoa. Mitään muuta syytähän ei voi olla (ellei haluttomuus, joka ei palvelisi ketään).

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.