Siirry uusimpaan kommenttiin

History HD-kanava pimeänä jo toista päivää

Eilisestä alkaen History HD-kanavalla näkynyt musta ruutu ja siinä tekstitykset. Siis ei kuvaa saati ääntä. Asiasta olen tukeen soittanut, ei vain näytä mitään tapahtuvan. Harmittaa kun on suosikkikanavani.

DNA ei koskaan, ei ikinä korvaa, saati hyvitä vioista ja ongelmista - sellainen on DNA.
ulla Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Moi!

  Itse huomasin saman vian History HD-kanavalla ja soitin tänään (la) aamulla siitä DNA:lle. Sieltä sanottiin että tämän päivän aikana vika korjataan mutta ainakin vielä on kanava pimeänä (la klo 19:04).

  Markku
 • Eilen illalla kun soitin asiakaspalveluun/vikapäivystykseen, ongelma luvattiin laittaa kuntoon nopeasti. Eipä vaan korjaannu.
  History HD näkyy tällä hetkellä samoin kuin History-kanava joka ei tilaukseeni kuulu, ainoastaan puuttuu se lukon kuva. Järkyttävää kuinka onneton on tämä DNA-asiakaspalvelu ja tekninen tuki. Viikonloppuna ei tapahdu yhtään mitään, ei koskaan.
  ulla
 • Vikapalvelu on kyllä auki viikonloppunakin. Eri asia sitten on, korjaantuuko vika.

  DNA ei mitää korvaa automaattisesti. Korvusta pitää pyytää heiltä erikseen - ovat kyllä korvanneet hieman pidempään jatkuneista vioista.
  PW
 • DNAn vikapäivystys kertoo että ongelma tiedossa jo torstaina.
  Asiakaspalvelu ihan pihalla, kuten aina.
  ulla
 • Huomenta!

  Tänä aamuna on saatu kanava kuntoon eli nyt näyttää toimivan.

  T: Markku  Markku
 • Tänään on 7.10 eikä meidän  mix-8 paketin History HD näy vieläkään kuin ei löydy DNA-TV:stä edes vaihtoehtona ! Koko viime viikon on soitettu asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen mutta turhaan !
  ROSE

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.