Honor 10 piippailee itsekseen

Puhelin piippailee itsekseen ja yläpalkkiin ei tule mitään ilmoitusta miksi piippaa. Todella häiritsevää. En ole keksinyt mistä voisi johtua?

Eira Lehtinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kokeilitko asetukset - sovellukset - ilmoitukset - kytke pois päältä kaikki mitä et tarvi ?
    Saapas 2.0
  • Olen kokeillut. Ilmoitukset ei ole päällä tällähetkellä kuin viesteissä, whatsapissa, facebookissa, instagramissa ja sähköpostissa. En käsitä mitä tää piippailee. Ja se on vielä erilainen piippaus kun mitä noiden ilmoituksiin on asetettu
    Eira Lehtinen
  • Onko puhelin kotelossa, jossa pidät lähimaksukorttia ja on NFC puhelimessa päällä. Tämä on ainakin joissain puhelimissa aiheuttanut ongelmia.
    mie
  • Ei ole nfc päällä eikä koteloakaan. Tää on varmaan nyt joku mysteeri 😂
    Eira Lehtinen
  • Kannattaa kysyä Huaweilta suoraan , ennen ainakin Facebookissa vastailivat vähän kaikkeen ja melko nopeasti . Tai sitten palauttaa tehdasasetukset jos ei muuta keksi...
    Saapas 2.0
  • Kyse voi myös olla jostain puhelimeesi asennetusta sovelluksesta joka antaa ilmoituksen, mutta ei näytä tätä erikseen ilmoituspalkissa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Täysin huawein ongelma. Väärä foorumi. Osta Xiaomi tai muu, jos haluat halvalla hyvää
    Techsavvynigg'