Honor 8 Lite sovellusten viestit eivät toimi

Hei, minulla on n. vuoden vanha liikkestänne ostettu Honor 8 Lite.

Nyt olen havainnut systemaattista ongelmaa, että eri sovellusten viestit (esim. MobilePay) eivät tule läpi, vaikka olen sovellusten asetuksista viestit sallinut. Ensimmäisten käyttökuukausien kanssa tämänkaltaisia ongelmia en havainnut ja viestien hallinta käyttämilläni sovelluksilla tuntui olevan ok, eli uskoisin, että kyse on jostain ohjelmallisesta, jonkun päivityksen tms aiheuttamasta.

Eri nettipalstoilta olen saanut vinkkiä voisi kyse olla jostain akun asetuksista tms., mutta en ole saanut sovellusten viestejä pysyvästi toimimaan, vaikka olen kokeillut moni erilaisia vaihtoehtoja.

Eli tiedustelisin, onko ideoita, miten asian voisi korjata.