Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Honor 8 puhelimen kameran zoom

Hei mikähän zoomaus kyky tuossa Honor 8 puhelimen kamerassa mahtaa olla 4X tai 5X tai joku muu ?
Rane Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Rane!

    Laitteessa ei ole optista Zoomia eli tuo on täysin digitaalinen zoom, laitteen kaksoiskamera parantaa kontrastia, tarkkuutta ja valaistusta
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.