Honor 8a ei löydä päivityksiä

Ostin Honor 8a puhelimen mutta en saa sitä käyttöön sillä kohdassa jossa laite tarkistaa päivityksiä niin laite vain etsii ja etsii ilman lopputulosta. Kokeilin muutamalla eri internet yhteydellä ja wifillä mutta lopputulema on sama. Ohjeita?
Karl Kulaots Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Täällä sama juttu lapsen puhelimessa..ei saa puhelinta otettua käyttöön
    Mika
  • Joskus on auttanut , kun käynnistää puhelimen ilman SIM-kortia ja päivittää WiFin kautta. Sitten SIM sisään ja uusi käynnistys.
    Veikko
  • Täällä myös sama ongelma ja kokeiltu on myös ilman sim-korttia, ei auta. Kyse ei selvästikään ole liittymästä vaan Honorista.
    Katriina
  • Siltä varalta että kaikilla ei ole ongelma vielä ratkennut: vika on Huawein palvelimella ja asentaja ratkaisi ongelman ohittamalla automaattisen päivityksen ilman SIM-korttia ja asentamalla päivityksen sen jälkeen manuaalisesti. Itse yritin ilman simiä mutta en silti onnistunut ohittamaan päivityskohtaa.
    Katriina