Honor 9X ja Huawei freebuds pro - bluetooth ongelmat

Puhelin on hieman yli vuoden vanha, Dna:n pidennetty takuu voimassa, ja kuulokkeet täysin uudet.
Yritin nyt jouluna saada kuulokkeita toimimaan, mutta bluetoot pätkii pahasti ja yhteys katkeaa usein.

Tässä mitä olen tähän mennessä kokeillut:
-WiFi on pois päältä.
-Kuulokkeita kokeiltu toisella puhelimella ja toimivat siinä hyvin.
-Kuulokkeita testattu myös ulkona poissa mahdollisten häiriön aiheuttajien luota.
-Ohjelmistot päivitetty.
-Kuulokkeet palautettu tehdasasetuksiin ja yhdistetty uudelleen.
-Puhelin käynnistetty uudelleen.
-Kuunneltu musiikkia suoratoistona ja puhelimeen tallennettuna.

Onko mitään muuta enää tehtävissä?
Mervi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Oletkin jo hyvin kattavasti tehnyt toimenpiteitä ongelman selvittämiseksi. Toimiiko puhelimellasi muut kuulokkeet normaalisti, eli onko ongelma vain näiden kuulokkeiden kanssa?

Tarvittaessa puhelimesi voi toimittaa huoltoon DNA Kaupan kautta tai asioimalla suoraan huoltoliikkeen kanssa https://www.dna.fi/tuki-huolto
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Tavalliset langalliset kuulokkeet toimii ongelmitta puhelimen kanssa.

Mervi
  • Mikäli mahdollista, voit vielä kokeilla muiden bluetooth -yhteydellä toimivien laitteiden toimivuutta, tällä saisi hieman selvitettyä onko tuossa puhelimesi bluetooth -yhteydessä jokin ongelma.