HP:n tukisivusto

"HP-asiakastuki - ohjelmiston ja ohjainten lataaminen" ei onnistu uusimmilla Firefox selaiilla ainakaan 101.01:llä eiikä102:lla.
PW

Kommentit

  • No tuskin DNA on siihen syyllinen....
    ps.jos siellä on apina suodatin käytössä
    wp
  • En olettanut DNA:n tähän vastaavan, mutta tiedoksi ihmisille, joilla on HP laitteita. Chrome toimii tuollakin sivustolla.
    PW
  • Tämä oli kiinni Firefoxin asetuksista.
    PW
  • Voitko sitten kertoa ne asetukset joita pitää muuttaa jotta sivusto toimisi oikein?
    Jari
  • Välimuistin tyhjennys.
    PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.