HSL -mobiililipun laskutus

Onko HSL Mobiililipun maksaminen puhelinlaskulla samanhintainen, kuin suoraan verkkopankilla maksaminen?
Tuleeko laskutuslisää tms?

Kommentit

• Hei, HSL -lippujen hinnat voit tarkistaa heidän omilta kotisivuiltaan https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat

Jos valitsee maksun puhelinlaskulla niin lippu on samanhintainen kuin jos sen maksaisi suoraan sovelluksella, eli mitään lisäkuluja ei tule.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hello,

I would like to know why all the paid bills are not visible at all.

I have once ask for the copies of paid bills retroactively and was charged 10€ each.

Should those paid bills are visible on "Minun Palveluni" customers don't need to pay for your extra services.

Await for your clarifications . . . . .

Best regards

• 24.04.2018 lasku.
  • Moi
  • Minkä takia en voi maksaa matkalippuja puhelinlaskuun niinkuin Elisalla tein, vai pitääkö mennä myymälään ja sopia se erikseen? Jos ei käy niin hyvin lyhyeksi jää tuttavuus DNA,n kanssa. Se 300Mbps on törkeetä liioittelua, jää hädintuskin 40. Elisalla oli 50 Mbp/s ja se Toimi sillä nopeudella, ja halvempi, se joka sen minulle tarjosi siis valehteli.

Jorma Sepponen
  • Hei Jorma,

Olethan tarkastanut että olet sallinut mobiilimaksut liittymälläsi?
    Estoluokat voivat estää mobiilimaksujen suoritukset - asia voidaan tarkastaa asiakaspalvelustamme.