https://tvopas.dna.fi/ tyhjennys

Miten saisi https://tvopas.dna.fi/ sivustolta tyhjennettyä helposti väkäset kaikista kanavista, jotta voisi valita vain haluamansa kanavat?
Kun tyhjennän välimuistin ja evästeet, niin homma on aina tehtävä uudestaan.
PW

Kommentit

  • Valitse kanavia -napista. Siellä on valitse/poista kaikki ja luonnollisesti mahdollisuus myös valita kanavat yksitellen...
    EkiVirta
  • KIIios! Tuota en ollut huomannut.
    PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.