Huawei 5G CPE Pro 2

Hei,

Onko selvinnyt missään mistä johtuu tämän kyseisen laitteen 5G hukkailu?

5G tukiasema on vajaan 500m päässä, silloin harvoin kun saa 5G yhteyden niin toimii hienosti, mutta jostain syystä laite sen kadottaa muutaman päivän päästä eikä siihen yhdisty itsestään vaan alkaa vimmattu modeemin boottailu jotta se löytäisi sattumalta uudetaan sen 5G:n.

Ihan viikon tuore laite kyseessä. Kuuluvuus sisällä on 80-90% luokkaa. 5G:tä ei voi pakottaa laitteen asetuksissa.
5G Kyselijä Ilmoita asiaton sisältö