Huawei 5g cpe pro, 400M 5G yhteys Hyvinkäällä

Mistä johtuu, että kyseisen modeemin internet-yhteys katkeaa ja noin 30s päästä yhdistyy uudelleen? Tämä tapahtuu siis vähintään kerran päivässä, satunnaiseen vuorokauden aikaan. Onko kyseessä vika vai ominaisuus? Modeemi hommattu suoraan DNA kaupasta, joten ei luulisi ainakaan asetuksista johtuvan.
Hämmästynyt Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Jos ongelma on toistuva niin kannattaa ainakin alkuun kokeilla laitteen resetointia ja katsoa asetukset kuntoon. Ohjeet hallintasivulle kirjautumiseen löydät täältä https://www.dna.fi/kotimokkula-5g-wifi-h112#kayttoonotto. Mikäli näistä toimenpiteistä ei ole apua ongelmaan niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30