Huawei 5G N5368X käyttöohjekirja

Mistä löytyy 5G Huawei N5368X käyttöohjekirja tai manuaali.
En etsi sitä pikaopasta joka löytyy jostain netin syövereistä.

Taisto Takkumäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Eipä noissa käyttöohjeissa mitään ihmeellistä ole,kerrotaan lähinnä mitä pakkaus sisältää,ja mikä mikin liitin on,Ei niissä ole mitään asetuksiin yms liittyvää,jos sellasia etsit,koska näissä bokseissa yleensä on aina sen operaattorin itselleen räätälöity firmware.
    Ne kytkennät yms perus asetukset kyllä pystyy tekeen sen pikaohjeenkin avulla mikä tulee yleensä mukana,ja jos ei sillä onnistu niin ....no jääkööt sanomatta.
    foliopipo(kireellä)
  • Juurikin sanoin etten kaipaa sitä pikaopasta. Perusasiat mulla on hanskassa. Kaipaan sitä syvällisempää ohjekirjaa.
    Taisto Takkumäki
  • Itse sain dna:lta vastauksen, ettei tohon kyseiseen laitteeseen pääse itse käsiksi, kun kyselin mikä mahtaa olla webbikälin salasana (laitteen takaa löytyvä ei toiminut)

..käskivät tilaamaan huoltokäynnin jos ongelmia laitteen kanssa..
    Mikko
  • Juu, en tarvitse manuaalia enää, kun olin sen verran puusilmä etten huomannut että se manuaali löytyy helpistä. 😉
    Mulla tunnukset oli: Admin ja passu 1234
    Toi tunnus ja salasana riippuu siitä mitä se asentaja on siihen ensimmäisellä kerralla laittanut. 😉
    Taisto Takkumäki
  • Joo resetin painamiseen laitteen pohjassa ei tarvinne tilata huoltokäyntiä, jos asentaja sen uudelleenmäritellyt 😉
    Mikko
  • Ja juurikin kirjoitin että EI NIISSÄ OHJEKIRJOISSA/MANUAALEISSA ,kuitenkaan kerrota niistä asetuksista yms...siinä pikaohjeessa on kaikki peruskäyttäjän tarvitsemat tiedot ,kunhan sen vaan viitsii lukea....
    Foliopipo(ny kiristää jo liikaa)
  • Taisto Takkumäki