Huawei b 315-22 4g reitin

Sonyn androidteeveen (KD55-XF9005) marraskuun päivityksen yhteydessä   reitittimen ipv4 muuttui ipv6:een, jolloin Yle Areena ei enää näy (ei tue ipv6) ja Ruutu hidastui lähes katselukelvottomaksi. Millä asetuksilla saan reitittimen pakotettua ipv4:ään. Teeveessä ei ole mahdollisuus peruuttaa edelliseen ohjelmistoversioon.
Operaattorin on Moi, eli käytännössä DNA
Rauno Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Rauno! Moi auttaa itse liittymään liittyvissä asioissa, mokkulan käyttöohjeet löytyvät täältä: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-b315#asetukset
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Dna B315:ssä ei ole mitään asetuksia IPv6 varten, se on aina päällä.

Olethan tarkastanut, ettei television asetuksista saisi IPv6 kytkettyä pois päältä?

Mikäli IPv6 ei ole valintaa, kokeile asettaa internet-asetukset televisioon käsin. Käännä DHCP pois päältä ja syötä seuraavat IPv4-asetukset:
    IP-osoite 192.168.8.2
    Maski 255.255.255.0
    Yhdyskäytävä 192.168.8.1
    Nimipalvelin 192.168.8.1

Jos tv ei tällöinkään suostu luopumaan IPv6 käytöstä, joudut hankkimaan IPv4-reitittimen television ja 4G-reitittimen väliin suodattamaan IPv6 pois. Kannattaa myös tarkastaa kaapin pohjalta, olisiko sinne jäänyt lojumaan vanha ADSL2, VDSL2 tai 3G-reititin, jossa on WAN-liitin.
    irritus