Huawei B2368-66 NAT muuttaminen julkiseksi.

Moi, hankin juuri yllä mainitun ulkomokkulan ja olen nyt yrittänyt saada NATia muutettua 3 -> 1 tai 0. Laitteen broadband valikon APN asetuksiin olen muuttanut julkinen.dna.fi, joka toimi edellisessä mokkulassa. Tässä laitteessa ei kuitenkaan APN muuttamisella ollut mitään vaikutusta. Olisikohan tähän jotain ratkaisua?

Kommentit

• Vaihda Broadband asetuksissa ekan rivin modify:ssa WAN Interface NAT pois ja tilalle ruksi IP Pass through, Luulisin. Mulla on kotiverkon takia NAT, kunnes kerkeen lisätä toisen verkkokortin, niin sitten voin laittaa kotiverkon NAT:n taakse ja ulkoverkon Bridged, samanaikaisesti