Huawei B2368-66 NAT muuttaminen julkiseksi.

Moi, hankin juuri yllä mainitun ulkomokkulan ja olen nyt yrittänyt saada NATia muutettua 3 -> 1 tai 0. Laitteen broadband valikon APN asetuksiin olen muuttanut julkinen.dna.fi, joka toimi edellisessä mokkulassa. Tässä laitteessa ei kuitenkaan APN muuttamisella ollut mitään vaikutusta. Olisikohan tähän jotain ratkaisua?
Keisari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Vaihda Broadband asetuksissa ekan rivin modify:ssa WAN Interface NAT pois ja tilalle ruksi IP Pass through, Luulisin. Mulla on kotiverkon takia NAT, kunnes kerkeen lisätä toisen verkkokortin, niin sitten voin laittaa kotiverkon NAT:n taakse ja ulkoverkon Bridged, samanaikaisesti
    Pequli