Huawei B315 siltaava tila

Hei, yritän laittaa B315 4G modeemia siltaavaan tilaan, jotta Timecapsule toimisi reitittimenä. Pääsen dna.mokkula sivulta Huawein asetusvalikkoon, jossa ensin kytken palomuurin pois päältä. Tämän jälkeen vaihdan laitteen tilan siltaavaksi. Huawei buuttaa itsensä, enkä tämän jälkeen enää pääse mitenkään selaimella käsiksi laitteen asetuksiin. Kun laitan verkkopiuhan LAN4/WAN porttiin ja yhdistän sen suoraan tietokoneeseeni, netti toimii. Kun yhdistän laitteen Timecapsuleen niin laite herjaa kaksinkertaisesta NATista. Timecapsulessa tietysti päällä DHCP/NAT koska oletan Huawein toimivan sillattuna ilman palomuuria, mutta ilmeisesti näin ei ole. Pääseekö asiaa mitenkään näkemään asetuksista kun laite on siltaavassa tilassa?

Kommentit

• Jossain on niin (huawein irtomokkuloissa tullut vastaan ja eräässä D-linkin laitteessa), että siltaavaan tilaan laitettuun laitteeseen ei pääse sisään ennenkuin resetoi laitteen. Eli kaikki asetukset pitää tehdä ennenkuin tallentaa sen siltaavaksi, sen jälkeen ei onnistu enää säätäminen ja vaatii resetointia taas jos joku meni väärin.
    JJJ
  • Onhan apn: julkinen.dna.fi

Dmz toimintoa voi myös koittaa, sen pitäisi avata kaikki portit auki, jotka on auki dna:n päästä
    Sami