Huawei B525 palomuuriongelma

Eli käytössä on otsikon mukainen Huawein reititin mikä estää pääsyn pelaamaan CODWAW pelin Zombie multiplayeria.  (kyseessä ei LAN pelaaminen). Pelissä liittymispyynnöt tulee läpi mutta kun yrittää liittyä niin kaatuu timeoutiin. Aikaisemmin ongelma ratkesi niin että suljettiin laitteen palomuuri siksiaikaa mutta nyt sekään ei auta eikä myöskään Windowsin palomuurin sulkeminen. Pelin multiplayeritsessään kyllä toimii edelleen muissa koneissa jotka ovat eri verkoissa eli se on pelin valmistajan toimesta vielä tuettuna. Liittymänä on DNA 4G jolla tämä peli tosiaan aikaisemmin pelasi samalla reitittimellä.