Huawei B593s-22 päivitys V200R001B270D25SP03C182

DNA:lta ostamaani Huawei B593s-22 reititin ilmoitti hiljattain uudesta päivityksestä (V200R001B270D25SP03C182) kun kirjauduin reitittimen sisälle. Edellisestä päivityksestä on jo tovi joten ajattelin tukisivustoista (DNA:n tai Huawein) tarkistaa mitä tuo päivitys tekee ennen asentamista. Yllätyksekseni en löydä ko. päivityksestä mitään tietoja. Voitteko vahvistaa päivityksen olevan aito? Googlettamalla löysin vain pari venäjänkielistä sivustoa ja epäillys aitoudesta heräsi.
Nicolas Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Nicolas!

Laitteen päivitykset löytyvät täältä, viimeisin päivitys on tullut vuonna 2015: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-b593s#paivitykset

Päivityksen mukana on tullut ominaisuutena mm. taajuuslukitus
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

sama ongelma minulla. Onko tähän jotain selitystä?
    Kari
  • Venäjänkieliseltä sivustolta ladatussa zipissä on release notesit. Sen mukaan tuossa versiossa olisi parannettu dnan ja syvn välisen roamingin näyttöä. Ja lisäksi olisi joku vulnerability fix. Onks käryy?
    Kari
  • ?
    Kari
  • Hei. selasin ebaytä ja kun olin siirtymässä sivulta toiselle aukesi sivu: http://192.168.1.1/html/pub/pushinfo.asp

Jossa oli viesti: Päivityksiä saatavana.
    Saat lisätietoja osoitteesta 192.168.1.1.
    Päivitykset versioon V200R001B270D25SP03C182 ovat saatavana. Suosittelemme, että päivität ohjelmiston reitittimen toiminnan parantamiseksi.

Laitoin saman viestin myös elisan keskusteluun. mutta modeemi on kuitenkin DNA.
    Jarkko
  • Onko tähän saatu selvitystä, itsellä samaa 'ongelmaa' eli selain heittää aika ajoin reitittimen asetussivulle ja vaatii päivitystä V200R001B270D25SP03C182
    onko virallinen päivitys vai jotain hämärää?
    Antti Mikkola
  • Viimeisimmän virallisen päivitysversion tiedot löytyvät aiemmin mainitusta osoitteesta https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-b593s#paivitykset
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei Ida,

Tuo tieto ei nyt auta mitään. On *ikävää* kun tämä laite ohjaa nyt nettiä surffaillessa automaattisesti laitteen hallintasivulle *itsestään*. Lisäksi teillä on käyttäjäkuntaa joka saattaa sokeana ottaa tuon päivityksen sisään, ja nyt on epäilys että tässä on *tietoturva* vaarassa-koska se ei teidän mukaan ole virallinen päivitys. Ohjaa nyt jo tekniikan puolelle tämä asia ....

Kari
  • Hei Kari!

Tarkennatko, mikä on ongelmana. Viimeisin virallinen päivitys kyseiselle laitteelle on elokuussa 2018 julkaistu  B593s-22TCPU-V200R001B270D25SP03C182. Lisätietoa aiemmasta linkistä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kiitos Ida, kiitos tiedosta. Tuo päivitykset sivu on kaikessa hiljaisuudessa päivitetty tämän ketjun aikana. Hyvä kun asia tuli tässä ketjussa esille.

Nicolas
  • Jahans, nyt sivu on tosiaan päivitetty. Kiitos siitä.
    Kari
  • Onkos kellään tämä saman b593s purkin kanssa sellaista ongelmaa, että katkoo wifi-yhteyttä nykyään usein.
    Purkin virrat pois ja päälle auttaa.
    Tätä on alkanut nyt tapahtua monta kertaa viikossa ja nimenomaan wifi katkeaa.
    Kaapelilla kiinni 1kpl kone purkissa ei katkea yhteys kun muilla wifi on katkennut.
    On uusina softaversio asennettuna ja uudempaa ei ole V200R001B270D25SP03C182
    Mika