Huawei B715-32c yhdistettyjen laitteiden kaistan käytön priorisointi?

Hei,

onko "high-end -mokkula" Huawei B715-32c:ssa mahdollista priorisoida langattomista laitteista yksi ylitse muiden kaistan käytön suhteen? Joissain laitteissa tämä on mahdollista toteuttaa QoS:n (Quality of service) avulla asettaen halutulle laitteelle muita korkeampi prioriteetti, mutta tämän mokkulan asetuksista en tätä mahdollisuutta löydä.