Huawei B715-32c

Voiko kyseistä laitetta käyttää reitittimenä 5G verkossa yhdessä jonkun ulkoisen 5G modeemin kanssa? Eli toimiiko 5G verkossa?

ps. päivitykset ko. laitteeseen, tuleeko niitä vielä ja mikä on viimeisin päivitysversio?
Olavi

Kommentit

• Hei Olavi!

Kyseinen mokkula ei tue 5G-yhteyksiä. Tarkemmat laitetiedot ja tiedot päivityksistä löydät sivuiltamme https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-premium-b715#ominaisuudet
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kuten edellä jo todettiin , niin laite ei itsessään tue 5G-verkkoa , vaan vain 4G:tä.

Toki laitteessa on LAN4/WAN-portti johon voi liittää ulkoisen 5G-modeemin , mutta B715:n reititinominaisuudet on kovin rajalliset , joten en suosittele sen käyttöä pelkkänä reitittimenä.
    Veikko
  • @Veikko
    ... ja muutkin

Mitäs 5G reititintä / modeemia suosittelisit -te.

Olavi
  • Toistaiseksi kaikissa operaattoreilla myynnissä olevissa on niin paljon puutteita , että itse ajatelin odotella pari vuotta.
    Eniten taitaa toistaiseksi käytössä olla ZTE MC801a sisäreititin ja ZTE MC7070 ulkomodeemi.
    Veikko
  • Aika mutulla mennään kuka mitäkin laitetta käyttää. Kokemusperäisesti voisin sanoa, pidä näpit erossa noista ZTE:n laitteista. Jos jaksamista on niin anna palaa mutta älä odota että aina pääset nettiin.
    Talvensa
  • Niin kuten jo edellä totesin , niin minun luotettavuuskriteerit täyttäviä laitteita ei vielä ole markkinoilla.
    Kyllä nuo kiinanihmeet ovat samaa soopaa valmistajasta riippumatta.